Van olyan iszlám állam, ahol szabad harangozni keresztény templomokban?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 16:34
11/17 anonim válasza:
Na látod, ezt nem tudom. Az emberek alapvetően félnek az iszlám vallástól, a buddhistától és a krisnától nem. Amikor Zuglóban mecsetet akartak építeni, akkor a kerületi lakosok aláírást gyűjtöttek, hogy nem akarnak. Valószínűleg ez még jó darabig így is fog maradni itthon, amíg lesz egy döntéshozó is aki összefossa magát a müezzin énekétől, addig nem lesz mecsetetek. Mondjuk azért remélem boldog az életed, és nem idegeskedsz emiatt sokat.
12/17 anonim válasza:
Az emberek azért félnek az iszlámtól mert a magyar kormány iszlámellenes propagandát folytat szavazatszerzés érdekében, ami már-már a náci időket idézi. Boldogabb lenne az életem ha épülne a mecsetünk, neked pedig szintén boldogabb lenne az életed mert nem kellene rettegésben élned a hazug propaganda miatt, illetve az erre elköltött milliárdokat jobb célra használhatnák fel. Például lehet nem kellene hónapokat várnod orvosi vizsgálatokra. Szóval a te idegrendszerednek is jót tenne ha befejeződne az iszlámellenes gyűlöletkeltés.
13/17 anonim válasza:
Tévedsz, engem teljesen hidegen hagy a kormánypropaganda. Jártam Törökországban, jártam Tunéziában, Egyiptomban, Marokkóban. Én imádom a müezzin hangját, mecsetb*zi vagyok, nagyon szép építményeknek tartom őket, felőlem aztán épülhetne több is itthon, az sem érdekelne. Én az átlag rettegőkről beszéltem, akik meglátnak egy szakállas embert takijah sapkában és összeszarják magukat. Na azok teljesen függetlenül a kormánytól is rettegnek mindenkitől aki muszlim.
14/17 anonim válasza:
Ez azért nem egészen igaz. Az általad leírt rettegés csak azóta figyelhető meg, mióta megy az iszlámellenes gyűlöletkeltés.
15/17 anonim válasza:
Azonnal építhetünk majd mecseteket, amint szarábiában is állhat majd karácsonyfa.
16/17 anonim válasza:
Akkor kezdheted is építeni mert ez a karácsonyfa például az Egyesült Arab Emirátusokban állt:
Na ez is jól mutatja ki ellenséges és ki toleráns a másikkal.
17/17 A kérdező kommentje:
"Karácsonyi vásárok Dubaiban"
Hát az üzlet az üzlet. A külképviseleteken él egy csomó keresztény. NEKIK szabad.
2019. máj. 8. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!