A Fideszesek májustól jobban fogják szeretni az EU-t?
Sokaktól azt hallottam, hogy jelenleg a migranspártiakkal van tele az EP és Juncker is a migranspárti politikát hajtja végre, de a májusi EP választás után viszont megszaporodnak majd a bevándorlásellenes erők. Októberben pedig a Bizottság megbizatása is lejár, szóval Juncker is megy.
Utána már szimpatikus lesz az EU a fideszeseknek?
Most sincs semmi bajuk az eu val.
Az hogy rájuk ellenük épül a propaganda meg más dolog. Az csak az ostobáknak uzsi de normális ember nem veszi komolyan.
"Ha hihetünk a közvélemény kutatásoknak akkor valószínű hogy átfog rendeződni az EU parlamentje az eu elhibázott politikáját nálunk nem de a nyugati országokban érzik."
Neked mi a becslésed, milyen hányadban fognak alakulni a bevándorláspárti és bevándorlásellenes képviselők száma?
Szerintem ami várható hogy az olaszok, németek, franciák a jelentősen több képviselőt fog tudni kiküldeni olyan pártoktól mint a francia nemzeti front vagy az AFD
"Az biztos hogy én Junckerék mellett teszem le a voksom.
"
Akkor szavazz a fideszre mert az ő pártcsaládjuk tagja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!