Irán hogy reagált arra, hogy Izrael űrhajót inditott a Holdra?
En igy tudom, hogy taviranyitasu soft-landing nem volt, mondjuk nem irtam oda, hogy 100%-ig biztos nem vagyok benne, mert csak atfutottam dolgokat, de a olvasni is olvastam valahol (nem validalt helyen, igy fenntartom a hibas info lehetoseget), es tegnap egy haverom is mondta.
Az unmanned missionokrol ugy tudtam h becsapodtak.
Most utananezek
De erdes szempontjabol tovabbra is az a lenyeg, hogy Iran sehogysem fog reagalni.
A kozel-keleti orszagok szeretik kifektetni a kartyaikat es dicsekedni. Mint a kozepkori Europaban. Es amit mondanak, el kell isztani százzal. Mert ugy mukodnek, mint egy kocsmában a cigányok, k8szamithatstlanok es ezert felsz toluk, pl Europaban (politikus) ki mondana olyat, hogy "birtokunkban van a technologia, hogy akár 8 perc alatt megsemmisitsuk Tel avivot"? "A cionista rezsim napjai meg vannak szamlalva". Es ekkor elinditottak egy negyveneves visszaszamlalot xdddd nem engedhetik meg h a nep, ami valszeg forradalmat csinalna ha Iran haboruba kerul meg elhigyje azt is h lehet h vesziteni fognak. Politikai ongyilkossag lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!