Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Irán hogy reagált arra, hogy...

Irán hogy reagált arra, hogy Izrael űrhajót inditott a Holdra?

Figyelt kérdés

2019. febr. 22. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

En igy tudom, hogy taviranyitasu soft-landing nem volt, mondjuk nem irtam oda, hogy 100%-ig biztos nem vagyok benne, mert csak atfutottam dolgokat, de a olvasni is olvastam valahol (nem validalt helyen, igy fenntartom a hibas info lehetoseget), es tegnap egy haverom is mondta.

Az unmanned missionokrol ugy tudtam h becsapodtak.

Most utananezek

2019. febr. 23. 11:28
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Abszolut igazatok volt, volt un-manned soft-landing korabban is.
2019. febr. 23. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:

De erdes szempontjabol tovabbra is az a lenyeg, hogy Iran sehogysem fog reagalni.

A kozel-keleti orszagok szeretik kifektetni a kartyaikat es dicsekedni. Mint a kozepkori Europaban. Es amit mondanak, el kell isztani százzal. Mert ugy mukodnek, mint egy kocsmában a cigányok, k8szamithatstlanok es ezert felsz toluk, pl Europaban (politikus) ki mondana olyat, hogy "birtokunkban van a technologia, hogy akár 8 perc alatt megsemmisitsuk Tel avivot"? "A cionista rezsim napjai meg vannak szamlalva". Es ekkor elinditottak egy negyveneves visszaszamlalot xdddd nem engedhetik meg h a nep, ami valszeg forradalmat csinalna ha Iran haboruba kerul meg elhigyje azt is h lehet h vesziteni fognak. Politikai ongyilkossag lenne.

2019. febr. 23. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Ugyan, ki kíváncsi arra, hogy ezentúl a Kneszet máshol tartja az összeröffenéseit!
2019. márc. 1. 10:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Ne aggódj előző, a Kneszet marad a Földön, Izraelben, a fővárosban, Jeruzsálemben.
2019. márc. 13. 10:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Mért hiszed, hogy pont azért aggódom, mi lesz a Kneszettel? Felőlem... tökegál, hogy Kneszet marad, kibuc meg költözködik, ezért nem fogok ájuldozni, sem ajveszékelni!
2019. márc. 18. 03:00
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Jeruzsálem nem fővárosa a zsidó államnak, csak a zsidó álomnak.
2019. márc. 18. 03:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindenesetre a zsido alom megvalosult a ZSido Allam megteremtesevel, amelynek a fovarosa Jeruzsalem.
2019. márc. 18. 05:48
 19/20 Alex Fly ***** válasza:
V17: a zsidók (és Izrael polgárai) talán jobban tudják...
2019. márc. 18. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Izraelnek ma az a fővárosa, ami neki tetszik ezzel a környezettel. Mit csinálnak ezellen? Köveket dobálnak? Megtették, le is sz*rták.
2019. márc. 18. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!