Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért az EU a felelőtlen hogy...

Miért az EU a felelőtlen hogy nem akar tárgyalni, amikor a britek ugrottak fejest a kilépéssel?

Figyelt kérdés

[link]

Várható volt h ezzel a lépéssel sok minden megváltozik.... Nagy a bizonytalanság ki tudja mi lesz.

Nem kellett volna fejest ugrani.

Az EU helyében nem is targyalnek velük. Értem én hogy nagy piac meg jó egy vámmentes megállapodás pl de akkor is. Az előnyök kellenének a briteknek de a hátrányok nem.

Mellesleg az EU tulelne a britek kilépését mig fordítva hatalmas visszaesés lenne. Már amikor népszavazás volt akkor mekkorát zuhant a font árfolyama...

Theresa may meg alkalmatlan, mert mindenáron ki akarna léptetni az országot az eubol. Legalább Cameron semleges volt ebben hiába eu parti volt.

2019. febr. 4. 07:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyetlen szitokszót sem használtam az EU-ra csak leírtam, hogy tisztességtelen, aljas amit művel. Továbbá képmutató.

A britek korrekt jövőbeni viszonyrendszert akartak. De azt melyik állam fogadhatja el, hogy határozatlan időre belekényszerítik egy vámunióba amiből ő nem léphet ki egyoldalúan?

Egyáltalán hogy tudsz olyanokat írni, hogy az EU nem akar benyalni a briteknek?

Épp arról van szó, hogy kvázi uralma alatt akarja tartani a briteket.

Egy egyenlőtlen, alá-fölérendelt viszonyba kényszeríteni őket.

És ha ezt nem akarják a britek, akkor az Unió nyal be vele?

A másik pedig, hogy már az első hozzászólásomra is csak részlegesen reagáltál, az utolsóra pedig érdemben semmit.

Amikor érvekkel kerülsz szembe, csak ilyen frázisokat tudsz írni, hogy az EU ne nyaljon be.

Látom továbbra sem veszed észre vagy nem akarod, hogy messze nem csak azok a politikusok utasítják el ezt a vállalhatatlan megállapodást akik a Brexit mellett kampányoltak.

Mások, sőt más pártiak is.

Nem beszélve a lakosságról. De valamiért erre sem akartál reagálni, csak emlegeted azokat akik anno a Brexit mellett kampányoltak.

2019. febr. 11. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!