A németeket nem zavarja hogy diktatúrában élnek?
Mégis miben nyilvánul meg a nagy diktatúra?
Persze, úgy látom, inkább csak trollkodni akartál.
Igenis diktatura van N.o ban. Mutti azt csinal amit akar. Erre a tipikus GYIK valasz, ha nem tetszik majd levaltjak. A 2017 es valasztas is egy nagy bunda szerintem. En meg olyan nemettel nem beszeltem aki jot mondott volna rola, megis ujravalasztottak, h lehet ez? A nenetek tobbsege bortonbe zaratna hazaarulasert.
Masik pelda, par napja bevezettek Hannoverben, h ezentul nincs Lehrer/Lehrerin tanar/tanarno hanen Lehrende azaz tanito, mivel a nemek kozti kulombseg zavarhat egyeseket, h kit nem tudom, a nemetek sem. Es ezt koteles minden hannoveri kozalkalmazott es lakos igy hasznalni ugy szoban mint irasban, tehat ha a szulo emailt ir a tanarnonek, Sehr geehrter Lehrende, vel kell kezdenie. A tegnap volt egy szavazas egyik radioban es 95% a szavazott arra, hogy totalis hulyeseg az egessz. Egyik ismert nemet lap facebook oldalan pedig a cikk alatt a top comment valami 1500 likeal, az volt, h az emberi hulyesegnek nincs hatara, erre a lap valasza " egyeseknek hulyeseg masoknak pedig logikus megoldas" na erre kapott vagy 60 valaszt amiben vagy szidtak vagy a dolog logikajara kerdeztek ra, ujabb valasz nem erkezett a lap reszerol. Na akkor egy ilyen elmebetegseget kitalalni es raeroltetni az emberekre mit is jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!