Hogy lehet, hogy a Fideszes média jó ideje az osztrák bevándorlók elleni tüntetésről szól, de sehol másutt nincs erről hír?
Azt látom, hogy az "ellenzéki" sajtóban is meg szoktak jelenni migránsos sztorik, de az igaz, hogy nem ismételgetik százszor és nem túloznak (csak átvesznek és lefordítanak híreket).
De például, amikor az amerikai migránskonvojról kerestem rendszeresen adatokat, akkor még a 888 sem írt róluk sokat, az amerikai lapokból tudtam naprakészen, hogy hol tartanak és mi a helyzet. Az amerikai eseményeknek valahogy nincs akkora haszna a 888 számára, de Ausztria itt van a szomszédban, rájuk már felfigyelnek az olvasóik, ezért erre nagyon rájátszanak.
Visszatérve az "ellenzéki" sajtóra: kapnak kritikát tőlük az ellenzéki pártok, politikusok is. Ezért teszem idézőjelbe az "ellenzéki" sajtót. Mert szerintem inkább függetlenek, mint ellenzékiek. De ha valaki ezt vitatná, akkor is még mindig függetlenebbek, mint a kormány médiaholdingja.
Az az oka, hogy a legtöbb országban a TÉNYEKRŐL számolnak be, nem pedig a kreált hazugságokról. És mivel a "migránserőszak" 99%-a utóbbi kategória, így értelemszerűen csak a fideszmédiában fogsz róla olvasni.
Mint amikor a részeg írek bolti őrjöngését migránsvandalizmusként tálalta a fideszmédia, vagy amikor 2017-ben előszedtek egy 2003-as(!) hírt hogy egy afgán pasas kinyírta az asszonyát... Erről ennyit. Hírhamisítás, hazudozás, ferdítés és uszító propaganda a köbön.
"Hírhamisítás, hazudozás, ferdítés és uszító propaganda a köbön."
Az sem volt semmi mikor a Fideszmédia leadta hogy két muszlim fel akarja robbantani a bécsi metrót. Közben a két férfi bement a rendőrségre és tisztázták hogy csak utaztak valahova. Persze ezt már elhallgatta a rezsim média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!