A magyar hogyan vált ilyen lúzer nemzetté és miért utál minket egész Európa?
Es meg mindig csak folytassa a terelest, pedig leirtam hogy anyugat akit ajnarol joval jobb helyzetbol sikerult elkrja a heyzetet ...de meg is ok az aszok :)))
Jol van ;legyen a tied az utolso szo tudok a szoke elott a fal is meghajol..okosabb enged alapon :)
Majd alkalomadtán válaszolj meg MAGADNAK két, roppant nehéz kérdést:
1: hol ajnároztam a nyugatot? (segítek, sehol, Mr értő olvasás)
2: ha egyszer világossá tettem, hogy szarok a véleményedre, mit ver a víz feleslegesen? Minek nehezíted a saját életed? Nem jött a remélt erkölcsi fölény?
Na...akkor most írj erre valamit, nehogy ezen csússzon el a "kié legyen az utolsó szó" című játékod roppant fontos tétje, aztán lapozzunk. 😉
Szevasz.
:))) Olvass visza ha meg mindig fel kell tenned a kerdesed miert ajnarozod a nyugatot..meg azt se erted amit irsz,,,
Rohejes vagy:)
Es az ilyennek hiaba tennem oda a szoveget amit irt mivel ugyis mast ertene alatta.....
Arrol mar nem is irok hogy kozben alazod a nemzeted mivel nem latom ertelmet, te csak egy magyarul beszelo idegen vagy...es persze az ajnarozott nyugatot hulyersegevel keptelen vagy szembenezni :))) halgatsz is rolla mert cafolatot nehez ra irni ugye..vagy talan azt se ertetted meg ugye kezitcsokolom???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!