Tűrtek a románok tűrtek aztán egyszercsak kirobbant a balhé.
A második képen nem a Ceausescu Házaspár van, mert az egy film vagy színházi jelenet, láttam belőle valamennyit.
Az eredetin biztos, hogy ők voltak. Mindenki utálta őket, még a Securitate sem védte már meg Ceausescuéket mert ez már nekik is túl sok volt, amit műveltek.
Anno élőben közvetítették többször is a kivégzést, és exhumálást is végeztek később, amiből szintén kiderült, hogy ők vannak a sírban.
Szóval 100%, hogy őket végezték ki.
én úgy tudom hogy nem maradt idő a stábnak az elejét felenni s csak a halottam mozgatása volt a videókon s ez adott okot sok konteora.
és úgy tudom csak az a bizonyított hogy a sírokban ők vannak s ezzel lett közvetve bizonyítva hogy ki is végezték őket.
nem túl valószínű h nem végzik ki őket majd később igen s becsempészik a hullákat a sírokba.
amúgy a kérdés lényegét értem, szinházjelenetről láttam fotókat akik egyértelmű hogy nem ők voltak.
Mégha nem is készült erről felvétel, de biztos, hogy őket végezték ki.
Több interjút is készítettek azokkal, akik kikísérték őket, meg akik rájuk lőttek. Az egyik el is mondta, hogy a felettük lévő ablakból is kilőttek katonák, annyira utálták a Ceausescu házaspárt.
A Securitate ugyanúgy nem akarta őket már megmenteni, mert az már náluk is sok volt, hogy Ceausescu a fiát kvázi örökösnek nevezte ki, mint valami abszolút monarchiában. Ilyen még a személyi kultuszoktól zenggő Szovjetunióban is elképzelhetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!