Mennyiben valtoztatna a Sorosrol alakitott Magyarorszagi velmenyeken ha romai katolikusnak szuletett volna?
Mivel nem a vallását emlegetik, hanem a nevét (tudtommal a soros vallás nem létezik) így a mormonozás pont az ellentéte annak amit rá akarsz húzni a dologra. sorosozás történik amibe csak ti keveritek a vallását.
hahaa.
tipikus,ilyenkor a tenyekre jon a szemelyeskedes.
utolso,nezz utana,azoknak amiket leirtam.ha lenne fogalmad ezekrol a dolgokrol.
pl.: az 1965os Hart Celler Act.
vagy Freud irasai.
te szanalom te.
mi benne a baromsag?
vicc vagy ember.ha nincs vitakulturad azon kivul hogy baromsagnak titulalod,az a te szegenysegi bizonyitvanyod.
csak mert a kis lelkivilagodat megsertette,waaa sirjal.
hahaha.
Szerintem semmit. A Soros utálók nagy része is a vélt vagy valós tettei miatt nem csípi,nem a zsidósága miatt. Egyébként nem vagyok fideszes de szerintem nemigazán lehet antiszemita a Fidesz ha ennyire bratyiznak Izraellel sőt több zsidó is van a pártban(Deutsch Tomi pl.)
Most az hogy egyes emberek összemossák Sorost és a vélt vagy valós tetteit a zsidóságával az az ő egyéni dolguk. Sokan teszik felelőssé a zsidókat a világ minden bajáért szóval ha nem lenne zsidó Soros akkor is ráfognák egyesek hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!