Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kényelmetlen téma, de Németors...

Kényelmetlen téma, de Németországban nem borult meg a nemek aránya az évek alatt zajló több milliós bevándorlás miatt?

Figyelt kérdés

Mert hogy a bevándorlók szinte csak férfiakból álltak. Én néztem a híradót, néztem mindenféle hiteles vagy nem hiteles hírportált és a saját szememmel is láttam őket Budapesten anno, csak férfiak voltak a menekültek. Akikből több millió érdekezett Németországba az elmúlt években.

Tudom, hogy egy német nő szóba sem állna alapjáraton egy ilyen bevándorlóval. De akkor is, nem borult fel a nemek aránya ott? Mégiscsak tesznek valamit a lapba. Amikor régebben még mi is "jóléti" ország voltunk, és jött a sok román (férfi) vendégmunkás, az nekünk sem tetszett. Most mi a helyzet NO.-ban?

2018. nov. 26. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Èn Németországban segítek menekült családokanak. Sokszor kell bemennem központi szállásokra is ügyet intézni.

Itt nem csak arab vagy afrikai bevándorló van, hanem rnegeteg kelet európai és ezeknek nagyrésze nök. Rengeteg szoba van ahol 4-5 nö lakik együtt, ezek nagyrésze egy helyröl is jön. Ugyanigy vannak csak férfi szobák is.

Èn mondjuk nagyrészt családokkal vagyok kapcsolatban, ott meg egyértelmüen feles a felállás...

Egyébként rengeteg nö jön azért arab részröl is, és afrikából is, de onnan talán azért ök már családdal jönnek. Egyedül veszélyes az út.

A másik ami most nagyon aktuális a német politikában, és nem tudnak egyességet adni, hogy akik ide menekültek, és a menekült státuszt megkapták, azok ide hozzhassák a hátra hagyott családtagokat is. Vagy is a férfiak jöttek és most törvényesen hozznák a családot...

2018. nov. 26. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
1# az hogy ugyanannyi nő jött Kelet Európából mint férfi afrikából akkora ordas hazugság hogy te sem hiszed el.
2018. nov. 26. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Közel sem milliós nagyságrendről beszélünk, innentől kezdve egy 80 milliós országban ez nem oszt, nem szoroz.
2018. nov. 26. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Az egész felvetéseddel az a gond, hogy attól, mert valaki kiment Németországba menekültként, egyáltalán nem biztos, hogy meg is kapja az engedélyt az ott maradásra.

Így te akit láttál csomó férfit egyáltalán nem biztos, hogy ott is marad, így nem tudja felborítani a nemek arányát.

2018. nov. 26. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
De. Épp emiatt van annyi nemi erőszak.
2018. nov. 26. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mert az olyan országokban mint Németország, ahol magas az életszínvonal és élettartam, ott nőtöbblet van. Nők tovább élnek mint a férfiak.
2018. nov. 26. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Élvezem, amikor emberek csevegnek szenvedélyesen arról,amiről kevés fogalmuk van, annál több prekoncepciójuk. Persze ez az "élvezés" azért eléggé savanyú.

Függetlenül a német helyzettől, azért a világban és az időben sokszor fordult elő, hogy felborul a nemek aránya. Aztán visszaáll. A második világháború után például elég sok országban lett ez a helyzet. Sőt az első után is néhány helyen.

2018. nov. 26. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!