Hány millió embert végzett ki Sztálin?
Bármennyire is 0%-s a "ma 22:11" válasza akkor is ez az igazság.
Ha Kína, India, Afrika fele lakossága eltűnne, azt se érdekelné senkit, max a történelmet+politikát, ekkora számú populációnál ez meg se kottyanna az emberiségnek.
5. Szerintem akkor is észrevenné, ha benne lenne abban az 1 milliárdban. :D
Az egy dolog, hogy emberből sok van, mint ablakban a légypiszok, de azért már mégis éltek, éreztek, stb. és valaki megölette őket lelkiismeret-furdalás nélkül.
Szerintem ezért vagy lepontozva és nem azért, mert nincs igazad.
Én minimum 20 millióra tenném, egyesek, pl. a kommunizmus fekete könyve is talán 66 milliót becsül, de ebből szerintem 10 millió Lenin idejéhez tartozik. Mondjuk legyen a kettő között valahol. Továbbá a vh-ban meghalt 27 millió, amit nyugodtan hozzá is adhatnánk, rengeteg volt a partizán, sokan éhenhaltak, sokakat ők maguk végeztek ki, egy kommunista fertő volt az egész.
Majdnem 180 millióan éltek 1941-ben a fenti videó szerint, gondolom, Sztálin egész regnálása alatt jóval 200 millió feletti számról beszélhetünk. Ebből 40 millióan harcolhattak egyáltalán, de ugye belőlük is sokan meghaltak, a hadra nem foghatók pedig sokkal többen voltak, sok gyerek és nő is meghalhatott, ahogy láttuk a holodomorban. Mondjuk azt nem tudom, hogy mindez mikor történt, nemigen hallottam arról, hogy voltak tömeggyilkos hullámok, csak a holodomorról meg a hadsereg lefejezéséről, de állítólag szépen termelte a halottakat a rendszer még a 2. vh után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!