Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akkor most már Svájcban is...

Akkor most már Svájcban is levajazták a migránsok betódulását? Mi lesz a Milka csokival?

Figyelt kérdés
Vagy az megtűri asz iszlám?

2018. nov. 8. 20:37
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy Franciaország közelsége fertőzi meg a várost.Sok arab, na azokhoz jobb ha körelülbe sem mentek.
2018. nov. 13. 22:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Nemtudom nekem eddig a torokokkel peldaul az eg vilagon semmi problemam nem volt, hihtetlenul kozvetlenek es segitokeszek, nekem hatalmas pozitiv csalodas volt. Inkabb legyen egy torok csalad a szomszedomban, mint egy lengyel az viszont biztos. De kihangsulyozon tenyleg nem lehet rahuzni egy egesz nepre lehet csak a sopredek jott ide nemtudom, de tenyleg nincsenek jo tapasztalataim veluk. De ugyan ugy elmondhato ez szerintem az arabokrol is, hogy par idiota miatt nem lehet rajuk huzni ezt mert mindenhol vannak idiotak, Mo. se szukolkodik ezen a teren. A lenyeg a lenyeg, nekem Svajccal kapcsolatban szinte csak jo tapasztalataim vannak mind az emberekkel, mind maga a kornyezettel, ami sajnos Mo.-rol nem mondhato el.
2018. nov. 13. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!