Mennyi pénz lehet a névtelen Mastercard bankkártyákon, amit a migránsoknak adnak?
Megérdemlik ezt szerintetek?
Nyolcvanötezret adtak ki állítólag.
Mire fel adják őket és ki adja a pénzt?
"85 és 392 euró között havonta: a menekültek így jutnak el Németországba. Naponta több ezer menekült érkezik Németországba. "
Nem ír ilyet a cikk. A menekültek saját költségükön jutnak el Németországba. Már nem érkeznek menekültek Németországba. A fideszbirkákat riogatják ezzel :)
Szépen felsoroltad mit kapnak a menekültek, de a matek sem az erősséged. Hogy jön ki neked a havi 1800 euró? Ezzel magadat cáfolod meg :)
Az egyik retardált fideszbirka rámírt privátban. Megosztom, csak hogy lássátok, milyen értelmi színvonalon vannak:
"Nem vagyok semelyik pártnak a híve, de ezért a piszkoskodásért megkereslek kis köcsög és beverem a mocskos pofádat.
A g..i k..a anyád a birka, te szemét gennyes állat.
Elkaplak!"
Azt írja a cikk, amit lefordítottam.
Összességében kapják az évi hétmilliót, különféle juttatásokon keresztül, ennyi van előirányozva, az pedig havonta és Euroban annyi, amit írtam, nagyjából.
A lakás legalább 4-600 Eu.
Az élelmiszer 300
ruhák 4-600
közlekedés 50-200
tanfolyamok 300
egyéb (pl. sportklub) 200
Kp 400
Add össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!