Rákerestem Barack Obama életrajzára a wikipedián, és valami gusztustalan képet dobott ki. Mi ez?
Gy.F. lapját is rendszeresen átírják humoros kedvű emberek.
A wikinek az az előnye, ami hátránya is, hogy gyakorlatilag bárki szerkesztheti.
Nos, én évek óta napi rendszerességel olvasok a Wikipedia-ról napi átlag néhány tucat cikket, és egyetlen egyszer láttam ilyen megrongált szócikket, azt is úgy mutatták nekem, pedig több ezer article-t végigolvastam már.
Tehát bár ritka, de azért előfordul az ilyen. A moderátorok és a nem retardált szerkesztők pikpakk kijavítják az okozott kárt és lezárják az oldalt, ami azt jelenti, hogy a felhasználók csak egy szűk köre tudja módosítani.
Egyébként meg látom új neked a Wiki, nos annyit engedj meg, hogy megjegyezzek, hogy cikkei majdnem olyan pontosak, mint az Encyclopedia Britannica-nak és az ég világon mindenről találsz róla beszámolót, szóval nehogy elrettenj a használatától.
köszi mindenkinek :)
amúgy már elég régóta hazsnálom a wikipediát, de eddig még sosem találtam hasonló mocsokságot...szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!