Ha egy ország vezetői ellopják az EU-s pénzeket, miért az a megoldás, hogy kevesebb pénzt ad az EU?
És ezzel nem a kormányt akarom védeni egyáltalán, de pont azoknak az embereknek, akik meggazdagodtak az EU-s pénzekből, nem fog fájni, ha mostantól kevesebb EU-s projekt jön létre, nem?
Nagyon lehetetlen lenne, hogy akik csalnak azokkal a pénzekkel, azokat vegyék elő, akár nemzetközi bíróság előtt? Ha mondjuk Lőrinc gazdagodik, akkor miért a kismebereken verik le?
Nekem ez így kicsit olyan, mintha egy tíz fős irodában ketten belenyúlnának, ezért büntetésből mind a tíz ember fizetéséből levonnak. nem?
Remélem én is, hogy pl. a 4-es metró pénzét vissza lehet szerezni azoktól, akik eltették. Hogy bíróságon vissza tudjuk perelni tőlük.
De sajnos, közben fizethetünk, hiába régi tartozás.
Remélem én is, hogy pl. a 4-es metró pénzét vissza lehet szerezni azoktól, akik eltették. Hogy bíróságon vissza tudjuk perelni tőlük.
De sajnos, közben fizethetünk, hiába régi tartozás.
"Az, hogy belekötnek bizonyos szabálytalanságokba, nem egyenlő a lopással."
Ezzel nyugtatod magad? :D Igen, szerintem is inkább félrerakták a saját számlájukra vésztartaléknak, hogy majd legyen miből segíteni az országnak, ha jön a nagy szegénység :D Tehát tulajdonképp csak vigyáznak a pénzre. :D
"Az, hogy belekötnek bizonyos szabálytalanságokba, nem egyenlő a lopással."
Azért ez szép kis kijelentés:D
Miért,szerinted ha vannak törvények,és szabályok,amiket áthágnak az nem bűncselekmény?
Még olyankor is megbüntetik az embert,ha nem direkt követtél el jogsértést,mert a törvény nem ismerete nem ment fel.
Azért vannak szabályok,hogy rend legyen a világban.Akik nem tartják be a törvényeket,szabályokat ők kerülőúton akarnak előnyökhöz jutni.
Ha mindenki ezt csinálná,akkor szerinted milyen rend lenne a világban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!