Izrael össze akarta ugrasztani a szíreket és az oroszokat a katonai provokációjukkal amelyben a szírek célba vették a behatoló izraeli gépeket és lelőtték az orosz katonai gépet?
Mert ugye eleve úgy helyezkedtek, hogy ahonnan majd kilövik a rakétát, az a ruszki gépet találja el?
Nagyon ügyesek lehetnek akkor, ha még a szírek gondolatát is kitalálják.
Pártatlan vagyok, de az világos, hogy a szírek baxták el, mert minek lőttek pontatlanul?
Az is lehet, hogy pont a ruszki gép volt a cél, akármiért, vagy ha mégsem, akkor miért olyan idióták, hogy az izraeli gép helyett az oroszt lövik ki?
Ezen nincs mit szépíteni!
Az Izraeliek jól helyezkedtek, lehet nem tetszik de a háborút nem lovagiassággal lehet megnyerni.
Az hogy egy szándékos volt az biztos az hogy szándékosan "bújtak" az oroszok mögé az is biztos, az hogy a szírek hülyék voltak csak valószínű.
Egy Il-20 radarkeresztmetszete jóval nagyobb, mint egy F16-é. Az Il-20 valószinűleg órák óta arra "dolgozott" az F16-osok meg nem. Az Il-20 nem vett részt katonai cselekményben- szerintem fegyverzete sincs - a transzpondere biztosan folyamatosan adáson volt.
Laikusként azt mondom, ezt nagyon csúnyán a szir légvédelem bszta el. Már vagy 30 éve nem lőnek mindenre, ami mozog - főleg nem félaktiv/aktiv önirányitású rakétával. Ennyi erővel ledurranthattak volna egy Airbus A380-at is...
Ez ugyanolyan baki, mint a Malaysian gépének lelövése Ukrajna felett.
Fogalmam sincs, hogy az izraeliek szandekosan voltak-e az orosz gep mogott, vagy sem. Nem tudom, hogy a szirek bénák-e vagy az izraeli pilotak nagyon jok (mondjuk a vilag harci pilotai kozott meglehetos megbecsulesnek orvendenek).
Az eredmeny mindenkepp ujabb izraeli gyozelem, es ujabb muszlim-arab vereseg.
Az utasszallito gepes hasinlat jo volt.
Kb ezzel egyenlo, ami tortent. Bombazas ide vagy oda, ez hatalmas baki.
Ha ez megtervezett volt, akkor Izrael hirszerzese, annak pontossaga/SEBESSEGE, védettsége a szor legvedelemmel szemben es biztonsagerzete a szir légtérben (tok siman odarepultek ahol a bulit kijeloltek az orosz gep miatt, eszukbe sem jutott, hogy lelövik őket) arrol arulkodik, hogy a haborus kapabilitasa magasan a kozel-keleti szinvonal felett all.
Bar a konkluziot mindenki ismeri enelkul is, azert leszogeznem, hogy ez elegge a valosagbol kiragadott dolog. 14 katona halala miatt nem lesz soha haboru, ha Izraelnek van esze (marpedig ha nincs is, 70 ev haboruzas utan pont ehhez ert) tudja hogy egy ilyen sokkal nagyobb bemzetkozi hepajt okoz mint amennyi nyereseget.
En nem vagyok partatlan, de szerintem komolytalan ezert Izraelt hobaztatni. Lack of communication and idiotism of fools.
idiocy not idiotism
the rest is rikhtik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!