Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki tudná esetleg nekem...

Valaki tudná esetleg nekem összegezni, ha úgy tetszik zanzásítani hogy miről is szól, mit tartalmaz, javasol a Magyar országra irányuló Sargentini jelentés?

Figyelt kérdés

2018. szept. 10. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha náci szemmel nézed, akkor a konzervatívok is liberálisok. :D

2018. szept. 10. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:

# 12

Ja értem :D. Na csak mindig furcsálltam ezt a nagy liberálisozást holott ilyenkor egyértelműen mindig a konzervatívokról beszélnek.

2018. szept. 10. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

Röviden annyit takar hogy a jelentés szerint az országunkban sérülnek az alapvető EUs értékek és ezért kilátásba helyezné az úgynevezett 7-es cikkejt. Ami megvonná az országunk szavazati jogát az EU-ban.

Amúgy még ha a héten meg is szavazzák ezt ez egy nagyon hosszú folyamat. És amikor eljut oda hogy az országok is szavaznak ehhez egyhangú döntés kell. Na és minden országnak vétó joga van, azt meg kizártnak tartom hogy mindenki megszavazná, erre már Orbán is biztos gondolt

2018. szept. 10. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:

A főgond az, hogy ahogy átolvastam futtában a szöveget, feltűnt, hogy a kormánypárt a legtöbb esetben partner volt, mert olyan hátterű ügyek vannak leírva, amik számomra folyamatában indokoltak voltak, de az EU-s ellenvélemények hatására kompromisszumok születtek, mint például a vallási szervezetek, egyházak listája, amiről a kormány száz egyházat törölt, és meghagyott valami három tucatot, erre mérsékelve a milliós támogatásokat.

A kompromisszum utólag történő felelevenítése szerintem csupán annak a néhány vitás kérdésnek a megtámogatására szolgál és semmilyen pozitív hatást nem okozhat a Bizottság számára, hanem csakis negatívat, bár ezt az erő pozíciójából egyenlőre nem látják.

Csak és csupán a helyzet elmérgesítésére szolgálhat, különösen, hogy a magyar képviselőket is nyílt állásfoglalásra kényszerítik, de más országok esetén is mindenki árgus szemmel figyeli, hogy a saját képviselője mit lép és ennek messze ható következményei lesznek, mind nálunk, mind külföldön.

Olyan átrendeződések fognak így kialakulni, amik bomba meglepetéseket okozhatnak, olyan szélsőséges események kiindulását kezdeményezik, amiket még bevándorlásellenes, de értelmes polgárok sem kívánhatnak, annak különös fényében, hogy a terroresemények csak szaporodnak, így ennek szélsőséges visszahatása aligha kerülhető el.

Van olyan mondás, hogy valaki szelet vet, de vihart arat és most nem vagyunk ettől messze.

2018. szept. 10. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Merfékekésellensúlyok. Volt már egyszer hasonló, valami portugál .asz, valami Tovaris is írt valami jelentést egyszer.
2018. szept. 10. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

Milyen hét perc? 8 év!! Ez alatt kellett volna úgy kormányozni, hogy ilyen szégyen jelentés ne készülhessen el. Senkit nem érdekel ott helyben, hogy Viktor mit mond, mert nem tudja megváltoztatni azt, amit a kormánya tett. Csak formalitás.

2018. szept. 11. 00:19
 17/18 anonim ***** válasza:
2018. szept. 11. 10:33
 18/18 anonim ***** válasza:
42%
Elolvastam a jelentést és tiszta röhej. Tehát Magyarországon sérülnek a nők, a romák, a zsidók, leszbikusok és melegek jogai, nincs vallásszabadság, szabad választási jog, nem kapnak védelmet a migrások, a szociálisan rászorultak, a bírák jogai korlátozottak, nincs közoktatás... De arról nem esik szó hogy micsoda mutyizások mennek EU-s forrásokból. Gondolom hogy náluk is ez van és ez már elfogadott. :-D
2018. szept. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!