Mi a véleményetek arról, hogy Kínában az iszlámot elmebetegségnek nyilvánították, és a muszlimokat diliházakba zárják, hogy átneveljék őket ateizmusra? Ők harcolnak a legsikeresebben az iszlám térhódítása ellen?
Igen jó véleménnyel vagyok erről, szerintem az egész világon be kellene tiltani a muszlim ideológiát, mint elmebetegséget, és a muszlimoknak kötelezően egy másik vallásra kellene áttérnie.
Amelyik nem hajlandó, az azt a büntetést kapná, amit a muszlimok szánnak az iszlámra áttérni nem hajlandó hitetleneknek.
Vakolat gyere le a falról...
Hogy a fenébe lenne iszlám térhódítás, ha egyre kevesebb az iszlám hívő? Áruld már el nekem.
Kínát meg nem éppen a legjobb ötlet pozitív példaként felhasználni, valószínűleg annyi az egész sztori, hogy valamelyik Kínában élő arabbal összeugrott a vezetőség.
HakapesziM!
Én sem eszem bizonyos húsokat. Akkor én sem vagyok normális?
"Ha vallási alapon teszed, akkor te sem."
És mi van a 40 napos böjt időszakával? Vagy az már nem számít, mert keresztény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!