A szerbek miért éheztetik a menedékkérőket?
Hallani azt a médiában, hogy mi éheztetjük őket, mert a nyomokban sertéshúst tartalmazó konzerveket nem hajlandóak vallási okokból megenni a menekültek, így éheznek. Viszont itt a tranzitzónáról van szó, ami szerb terület. Miért éheztetik őket a szerbek?
Most a határon levő menekültekről van szó, akik ide szeretnének belépni még nem léptek be, szerb területről beszélünk. Miért nem etetik ezeket a szegény menekülteket azok amelyik országban vannak a szerbek?
Miért nem kéri a balliberális politika/média számon rajtuk ezt? Miért csak a saját kormányunkon kéri számon?
Nem értem :(
#30: Tudják az eredményt? Igen, van róla hivatalos papír hogy nem ismerjük el őket menekültnek? Jaa, hogy nincs.
Viszont amíg az eljárás folyik, addig a tranzitzónában kell várakozniuk, kb. fogvatartja őket a magyar állam, ilyen esetben viszont az ellátásukat biztosítani kell. A börtönökben is adnak ételt a fogvatartottaknak, bár tudom, felőled ők is éhen dögölhetnének. Senki nem arról beszél hogy hú micsoda ellátást kellene adni nekik, nem hiszem el hogy megterhelő lenne némi tartós kenyeret, pár konzervet meg némi vizet adni nekik.
Fun fact: idén április és március között 159 menedékkérőt regisztráltak Magyarországon, ebből 30 menekült, 47 oltalmazott, 5 pedig befogadott státuszt kapott. Biztos megterhelő lenne havonta átlagosan 53 emberrel normálisan bánni, véletlenül sem azért nem adunk nekik ételt, mert idegengyűlölő fasiszták vagyunk, és így akarjuk elérni hogy elmenjenek innen.
Nem tudom az USA-ban pontosan hogy megy ez, de ha fogvatartanak amíg lefolyik az eljárás, igenis adni fognak enni. Az más kérdés hogy mennyit meg mit, de kapni fogsz enni. Bármelyik civilizált, demokratikus államban kapni fogsz enni (és még a nem demokratikus országok többségében is), csak Magyarországon nem. Elkeserítő, hogy ennek tapsoltok.
"
lol,vicc ez az oldal,leszedik a valaszom,amiben a sajat perspektivambol vazoltam fel"
Aki keresztény ember hozzászólását leszedi az baxa meg az annyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!