Németországnak valójában kezdettől nem volt sok esélye a II. világháborúban?
De a szepseg kiralyno azert az megis csak nagyobb problema.
Mar leirtam mit csinalj.
"Elég nagy probléma, ha olyan erkölcsöt hoztak létre az antifák, hogy szépségkirálynő lehet egy férfi..."
Ez tényleg rettenetes! Hát én nem is tudom, hogy most mi lesz velem! Szerintem most azonnal vezessünk be diktatúrát az egész EU-ban és dolgozzunk heti 90 órát, hogy a Bölcs Vezető kedvére tegyünk, de legalább nem lesznek barnabőrű emberek, meg transzvesztiták és ez mindennél fontosabb ám, mert nem bírom elviselni, ha valaki kicsit is más, mint én!
A 10-esnek igaza van, attól nem lesz senki "jó", hogy vannak nála "rosszabbak". Mind e a faiszmus, minda kommuzmus bűn rossz volt és mindkettő megbukott. Tessék a továbblépéssel foglalkozni: Dugin pl remek.
Az itt pattogó trágár magyargyűlölőnek 43%on állónak meg üzenem: fogja fel, hogy több mint 40 évig dicsőíteni kellett a szarokat- megváltóként kellett rájuk tekinteni - holott csak elárulták a kereszténységet, a magyarságot, az országot, a nemzetet.
Ennek VÉGE - és ez nem azt jelenti, hogy a fasizmus "jó", hanem azt, hogy 100 év hazugság után tisztábban lehet látni, ma már lehet látni, hogy akarták elpusztítani az országot, a nemzetet 1919-től szisztematikusan, ma már lehet beszélni holodomorról, ma már lehet döbbenten tapasztalni, hogy nem kér bocsánatot az atombombákért a szennyObama, ott mosolyog a japán megemlékezésen, de ezt nem tudná megtenni. Valamint azt is lehet látni a neoliberálisbőrbe bújva hogy mentették át magukat a "győztesek". Legragyogóbb tarkonlövető filozófusunk, Lukács György tevékenységét is lehet érteni.
A Kérdezőnek: [link]
En lennek a pattogo 43%? Magyargyulolo azert nem vagyok.
Kerdezo: Teged fejbelolek a csaladod mehet a gulagba rabszolganak amig a -50 fokban le nem tornek az ujjaik, utana megetetm oket a tobbivel. De csak azert mert jot akarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!