Ez egy kiváló érv a liberális oktatási rendszer ellen?
Ahogy a többi hasonló gondolkodású egyednél, láthatólag ennél is csúszik a kuplung.
A példa egy kiváló érv a liberális oktatási rendszer ellen.
A másik probléma,hogy az ilyen bevándorlóbarát egyedek nem foglalkoznak mással, csak a migránsokkal, nem veszik észre magukat.Nem veszik észre,hogy tevékenységükkel tönkreteszik mások életterét, még ha a sajátjukat teszik tönkre, az senkit nem érdekel, de,hogy másokét az nem tűrhető.
Jelen esetben, mások nyaralását tette tönkre ez a példány.
"Svéd egyetemista"
Ez maximum gender alapszakon tanul, normális reál szakon nem állná meg a helyét.
Persze, lehetséges,hogy nem az oktatás,hanem a tömény mennyiségű liberális bevándorlóbarát propaganda hatására ment el az esze.
"Van erre jó szó: hazaáruló. Abból is a legostobább fajta, mert még saját magát is kisemmizné és tönkretenné."
Igen hazaáruló vagyok, fajáruló és bármikor odadobnám a nemzetem egy lyukas garasért mert liberális vagyok. A 7# voltam.
*11
Te nem liberális vagy, hanem kötöznivaló bolond. Csodálom, hogy még nem vittek be a gumiszobába :P
"Ez maximum gender alapszakon tanul, normális reál szakon nem állná meg a helyét."
A lényeg, hogy a hozzád hasonló agymosott fideszes majmok nagyon okosak, és mindent IS tudnak a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!