Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha elköltöznétek Magyarországr...

Ha elköltöznétek Magyarországról, hol kezdenétek új életet és miért ott?

Figyelt kérdés

Nagyon sok jót hallani Spanyolországról, Németországról, Svájcról, Ausztráliáról és még lehetne sorolni. Minden országnak megvan az előnye, a szépsége és persze egyúttal a hátránya is.

Ti ha elhagynátok Magyarországot, hol próbálnátok szerencsét, hova költöznétek és miért pont abba az országba?

2018. júl. 12. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha már úgy döntenék, hogy megyek, akkor csak is nagyon messzire mennék. Amerika valamely tájára, vagy Ausztráliába. Miért?

Mert ha már változik az életem, akkor változzon nagyot. Nem szeretnék egy lenni a sokmillió "migráns" közül Nyugat-Európában.

2018. júl. 13. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Szeretem ezt az országot, de nem vagyok itt boldog, itt lehúzzák az embert minden téren.

Thaiföldre költöznék. Egyelőre a folyékony angol hiányzik ehhez. Miért? Érdekes ország, szimpatikus(nak tűnő) kultúrával, egyszerűbbnek és boldogabbnak tűnik innen nézve az ottani élet az európai, vagy úgy általában véve az észak-atlanti típusú mókuskerék darálótól.

2018. júl. 13. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:

13.

Én meg pont itt vagyok Bréma alatt a 27 - es pályán. Épp most volt itt egy mozdonyszőke társaság, ordítoztak, osszeszarták, szemetelték a vizesblokkot. Német rendszámú kocsikkal, természetesen.

Tegnap hallottam valamelyik fricc rádión egy ökröt - humorosnak vélt - jegyzetével, amelyben kifigurazta az olasz górét, Seehofert, mert "Asylturist" - nak nevezte szegény Flüchtling - éket. Persze nem maradt ki Putyin meg "Oabaan" sem.

2018. júl. 15. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Időpont ma 11:22

Hááát ez tényleg baromi érdekes, München mellett élek 4 éve de itt sose történik ilyen... jaja tudom, biztos ez az egyetlen fekete lyuk az országban, mindenhol xar, csak pont itt nem :D

2018. júl. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!