A régi gyarmati országok jelenleg nincsenek jobban kizsákmányolva az IMF és a Világbank által, mint amikor még más, az európai országok gyarmatai voltak?
Szerintem nem kéne rájuk kényszeríteni a nyugati életmódot, hanem engedni, hogy maguk fejlődjenek saját tempójukban és hozzáállásukban.
Magyarországra se kellett volna ilyen erőszakkal behozni a nyugatot, mert csak kizsákmányolnak minket. Bele kell törődnünk, hogy a szovjet évek alatt az ország más úton ment, mint a Nyugat, más lett az emberek élete, mint a Nyugaton, és ezek a törekvések nem fogják visszahozni a Monarchia vagy a Horthy-rendszer szintjét.
"Mondjmár nekem egy régi gyarmati országot aholműködő demokrácia van. Lehet,hogy van ilyen, de nekem nem jut eszembe egy se."
Köszönd a fehér embernek. Időrendi sorrendben, előbb az európaiaknak, majd az amerikaiaknak és a szovjeteknek. Ők tették tönkre Afrikát, folyamatosan egészen a 90-es évekig. Lásd Etiópia.
"Aki képes összekeverni a gyarmati sorsot, meg azt, hogy kapsz hitelt, és vissza kell fizetned, az menjen haza sumérológiáról szóló könyveket olvasni."
A hitelezők teljes mértékben tisztában vannak vele, hogy az afrikai országok nem tudják majd visszafizetni a hiteleiket és így függőségben (magyarul szolgaságban) tarthatják őket.
Ha tényleg azt hiszed, hogy az IMF és a Világbank egy jótékonysági szervezet, akkor szerintem te nem itt élsz.
43
Addig ütik őket, ameddig mozognak. Vagy a vulkáni agymanipulációs technikával.
Kérdező
A hitelfelvétel szabad dolog. Ha akarod felveszed, ha akarod, nem. Nehogy már az legyen a baj, hogy aztán a hitelező visszakéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!