Élnek még németek Németországban?
Néhány napot Nürnbergben és környékén töltöttem, tegnap érkeztem haza. Megdöbbenve vettem észre, hogy a városban gyakorlatilag nem is találkozni németekkel, szinte mindenki bevándorlói háttérrel rendelkezik. Ami még inkább megdöbbentő, hogy a nagy részük nem is németül beszél, hanem arabul/törökül, stb.
Elhagytuk a várost is, meglátogattunk néhány kevésbé turistás, 10-20 ezres települést is. Ott már érezhetően több volt a német, de még ezeken a kis helyeken is brutálisan magas volt a bevándorlók aránya.
Kissé csalódás volt számomra Németország, mert amikor 3 éve ott jártam, még teljesen más képet mutatott.
Rokonom jár egy német kisvárosban suliba, az osztály kb. fele törzsgyökeres német, a maradék meg kelet-európai, török, kínai, meg egy két néger is van.
Akik legálisan és dolgozni érkeztek oda, azok asszimilálódnak, a többi meg kb. mint nálunk a hátrányos helyzetben élő cigányok.
# 11
még is lepontoznak a majmok, pedig csak tényeket írsz és a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!