Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Élnek még németek Németországban?

Élnek még németek Németországban?

Figyelt kérdés

Néhány napot Nürnbergben és környékén töltöttem, tegnap érkeztem haza. Megdöbbenve vettem észre, hogy a városban gyakorlatilag nem is találkozni németekkel, szinte mindenki bevándorlói háttérrel rendelkezik. Ami még inkább megdöbbentő, hogy a nagy részük nem is németül beszél, hanem arabul/törökül, stb.

Elhagytuk a várost is, meglátogattunk néhány kevésbé turistás, 10-20 ezres települést is. Ott már érezhetően több volt a német, de még ezeken a kis helyeken is brutálisan magas volt a bevándorlók aránya.

Kissé csalódás volt számomra Németország, mert amikor 3 éve ott jártam, még teljesen más képet mutatott.

2018. jún. 12. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Rokonom jár egy német kisvárosban suliba, az osztály kb. fele törzsgyökeres német, a maradék meg kelet-európai, török, kínai, meg egy két néger is van.

Akik legálisan és dolgozni érkeztek oda, azok asszimilálódnak, a többi meg kb. mint nálunk a hátrányos helyzetben élő cigányok.

2018. jún. 12. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Kár a gőzért kérdező
2018. jún. 12. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

# 11

még is lepontoznak a majmok, pedig csak tényeket írsz és a valóságot.

2018. jún. 12. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
Németországban és Ausztriában élnek rokonaim, mind a két helyen mondják, hogy aki nem hiszi a migráns politika kudarcát, ki lehet költözni oda, ahol ők élnek. Mondják ezt úgy, hogy kisvárosból járnak be dolgozni a nagyvárosokba, mondják is, hogy ez a Bécs,Berlin,Lipcse,Stuttgart már nem a régi. Igen itt is pontoznak a trollok, nekem 4 perc volt a rekordom, ennyi idő alatt találtak meg. Ilyenkor hirtelen tele lesz mindenki német/angol/francia munkahelyekkel, kintlakással, stb, miközben a malac hátul szétrágja a kerítését valahol Szabolcs/Zala/ megyében, a nyírségben, ahol a régi pentium 4-es gépén vadul püföli a nagytudását, valójában azt se tudja, merre van Németország, Anglia, vagy Oroszország.
2018. jún. 13. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!