Én még mindig nem értem, a magyarok miért azzal foglalkoznak hogy mi történik a többi országban? Miért nem Magyarországgal foglalkoznak?
Értem hogy eu, de akit pl a német bűnügyi hírek érdekelnek az elolvassa a német a híroldalakat.
Ehhez képest az elmúlt pár évben másról se lehetett hallani csak a bűnöző migránsokról. Migránsok 10-20-30 éve is léteztek.
Bár a 3+ iq magyar emberek még a szó jelentését se ismerik. Sőt feltételezem hogy még a szót se ismerték...
"A 888.hu meg kb olyan mint valami ezo blog ahol mindig kell valami szenzációs hihetetlen hír, csak azért hogy legyenek olvasók meg érdekes legyen. Az se baj ha hazugság."
Akkor ne olvasd és meg van oldva.
Kioktatsz hogy miért foglalkozunk más emberek dolgaival, miközbe te ugyanúgy más emberek dolgaival foglalkozol.
Neked már 4 ikùd van vagy mi?
"De ne aggódj a migránsok nem akarnak ide jönni, hiába próbálnak műsort csinálni belőle.
A 888.hu meg kb olyan mint valami ezo blog ahol mindig kell valami szenzációs hihetetlen hír, csak azért hogy legyenek olvasók meg érdekes legyen. Az se baj ha hazugság."
A magadfajta csőcseléknek meg pont ott a 444. :P
Ha én naphosszat arról beszélek, azzal foglalkozom, és mindenki figyelmét arra hívom fel, hogy TE MILYEN ROSSZ VAGY, akkor én egy kicsit jobbnak tűnök ezáltal, legalábbis nem derül fény a hibáimra.
Ha a magyar híradók a magyarországi helyzetről készítenének igaz, őszinte tényfeltáró anyagokat, sírva fakadnánk, hogy hol áll az országunk - de akkor nem töltene el az a nagy megelégedés a kormányunkkal szemben, amit ők el akarnak érni.
Ezért nem a magyar gazdaság, egészségügy, oktatás, szociális háló a téma, nem a gyermekszegénységről forgatnak tényfeltáró riportokat, nem a magyar közbiztonság katasztrofális állapotát elemzik, nem a magyar NO-GO-Zónákról, gettókról, romatelepekről forgatnak "felvilágosító" filmeket, és nem a korrupció, vagy a kórházi várólisták "zavarják" őket, hanem a "hanyatló Nyugat" áldatlan állapotai.
Porhintés az egész. Erre mondta Krisztus, hogy az ember a saját szemében a gerendát sem veszi észre, miközben a felebarátját rekcumozza, felszólítja, hogy vesse ki a szálkát az ő szeméből.
Más szemében a szálka mindig feltűnőbb. Ahhoz, hogy észrevegyük, a miénkben mekkora gerendák vannak, tükörbe kellene nézni néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!