Akik szeretik és támogatják a muzulmán bevándorlókat, elgondolkodtak azon, hogy a muzulmánok mennyire szeretik és fogják támogatni őket?
#1: Az megvan, hogy az iszlám országokban irtják a keresztényeket?
#K: "azok" már nem tudnak egészségesen gondolkodni, nem tudnak különbséget tenni. Azt mantrázzák, hogy mindenki egyenlő, mindenkit be kell fogadni, az iszlám ellenben azt vallja, hogy csak ő lehet az úr, a nem muszlimok megtérnek vagy meghalnak, a nő nem ember - sok minden: tulajdon, szexrabszolga, háztartási robot stb. de nem ember. Ezt a nyugati muzulmán simogatók soha nem fogják megérteni, és bele fognak dögleni.
A bevándorlásnál nem szempont, hogy valakinek milyen a vallása, színe, ez nem feltétel, még a Fidesznél se.
Ha az lenne, egyszerűen átírhatták volna a bevándorlási szabályokat, de nem változtattak rajta semmit.
Egyéb kérdés?
#3! Te is szoktál félni az albán pékektől, hogy fölrobbant, meg megerőszakol minden nőt, aki betéved a boltjába egy burekért?
Én is.
csak sokan hülyének tartanak, de biztos vagyok benne, hogy ezek a muszlim terrorista pékek csak hódítók, akik liberalizáló port tesznek a lisztbe és aki náluk eszik az mind migránssimogató ellenzéki szavazó.
megj. kedves muszlim idegengyűlölők, fideszesek a fenti eszmefuttatásomat ne pontozzátok föl nem gondoltam komolyan csak félek pár korlátolt tényleg igaznak hiszi
Nem nagyon gondolkodnak ebben, túl magas nekik.
Fel se fogják mi történik.
Elég megnézni itthon Tornanádaskát.
Hol vannak a nagy megmondóemberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!