Románia jobban áll mint Magyarország?
Voltam sokszor Nagyváradon. Az emberek divatos ruhákban a bárokban. Az utcákon 10-20 milliós autók voltak többségben. Hajléktalant nem lattam az utcán. Kis faluban is voltam ott,kb olyanok voltak mint a mi falujaink.
( Aki nem hiszi nezzen ki Nagyváradra és környékére.)
"Az utcákon 10-20 milliós autók voltak többségben"
Ha ez alapján ítéled meg az egészet akkor lehetne mondani hogy Budapesten jobb az élet mint Berlinben mert sokkal nagyobb arányban látsz itthon felsőkategóriás gépjárműveket mint ott és ezt komolyan mondom. Ennek az az oka hogy nálunk most van divatban a leasing
Pista
Ez egyértelmű, de én nem az országot utálom, hanem a magyarokat és fehér bőrű vagyok. :) Az itt élő emberek primitiv sz.rok, nekem ez a véleményem.
"Ez egyértelmű, de én nem az országot utálom, hanem a magyarokat és fehér bőrű vagyok. :) Az itt élő emberek primitiv sz.rok, nekem ez a véleményem."
Akármennyire is ellenszenves számomra a válaszod viszont mondasz valamit bár talán nem kellene egykalap alá venni mindenkit mert vannak kivételek is
"Voltam sokszor Nagyváradon. Az emberek divatos ruhákban a bárokban. Az utcákon 10-20 milliós autók voltak többségben. Hajléktalant nem lattam az utcán. Kis faluban is voltam ott,kb olyanok voltak mint a mi falujaink."
Okoska, Nagyváradon kívül ha elmennél keletebbre akkor lehet helyrebillenne a gondolkodásod!
Magyarországi-szinten is lehet hasonlítgatni Győrt mondjuk, meg egy szabolcsi falut. ;)
Mellesleg a hozzáértők szerint az erdélyi rész a "legfejlettebb" része az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!