A brit kormány miért akar benyalni amerikának azzal hogy kiutasítja az orosz diplomatákat koholt váddal?
Egyértelmű hogy egy profi bérgyilkos nem úgy öl hogy lenyomozható legyen ez egy szánalmas kifogàs hogy nyaljanak amerikának na de minek mikor amerika ez ellen a brit kormány ellen van itt most nem trumpot értem hanem a kongresszust meg a láthatatlan lobbit
minek teszik tönkre a kapcsolatot egy ellenségért cserébe
emiatt úgy se kapnak jobb feltételeket az eu elhagyásakor mert kilépni nem lehet intő példát akarnak adni az angolokkal hogy mindenki maradjon csak kvázi teljesen leamortizálják angliát pl elveszik a spanyol kikötőt meg hasonló
"szìriában az usa terroristákat pénzel remélem nem kell részletezni hány ensz kórházat gyerekkórházat öltek az amerikai izrali katnak "
Oroszország meg sietett egy diktátor megsegítésére és ezzel évekkel meghosszabítva a konfliktust. Mekkora különbség.
túl sok james bond filmet néztél töki
"Szép... panelból a józsik megmondják mi a tuti mert olvasták a 444 en... és feljöttek okoskodni ide 30+ osan kemények vagytok"
Miért te honnan tudsz mindent jobban?
Valahogy nehezen hiszem el, hogy bűnszervezetben vagy titkosszolgálatnál végzett munka után este ez a legizgalmasabb dolog amit csinálni tudsz
logikusan végiggondolva ez a merénylet értelmetlen
miért ölnék meg feltünően egyértelműen kimutatható orosz méreggel az aki már régen mindent amit lehet elmondott és ezzel a lépéssel rontanák a diplomáciai kapcsolatokat
ennek mi èrtelme?
én se látok bele de ez egy baromság
Szerintem teljesen logikus, ahogyan már korábban is írták előttem, erődemonstráció, megfélemlítés, elrettentés.
"a lépéssel rontanák a diplomáciai kapcsolatokat "
Hova rontanák? Mihez képest? Szerinted mennyire volt jó kapcsolat ezen esemény előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!