Kiderült már a tegnap esti bécsi késelés indítéka, a tettes kiléte?
Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 11:31
11/23 anonim válasza:
Neked magyar jutott eszedbe, nekem meg más, nem európai.
És nekem lett igazam. De közben utánanéztem a "késelős nőnek". Ott nem is volt késelés, nem volt sérült. Az afgán egyik áldozata meg még küzd az életéért.
12/23 anonim válasza:
Az afgán csávó egy csecsent bökött meg. Azt még nem lehet tudni, hogy van-e köze a család megtámadásához.
13/23 anonim válasza:
#12: Egy MIÉP fannak mi más juthat eszébe? Már 100-szor leírtad az vagy, bár a pártod Csurkástol meg Rozgonyistól kihalt.
14/23 anonim válasza:
14.
Igen, csakhogy úgy néz ki, ami eszembe jutott, történetesen az az igazság.
15/23 anonim válasza:
#14: Utána néztél a Rákóczifalván élő 25 évesnek is aki 3 embert ölt meg?
16/23 anonim válasza:
Most ebben mi a nagy szám?
Bécsben élek, pár hónapja a nyitott ablakból hallgattam végig egy késelést. Azaz csak másnap derült ki hogy az volt az üvöltözés, 1 ember meghalt. Abból nem lett hír, pedig azok sem osztrákok voltak.
Vagy amikor vascsővel agyonvert a már kiutasított migri egy random nőt az utcán, tölünk 2 sarokra.
17/23 anonim válasza:
Persze Digo.. vascsővel. Mesélj még.
18/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
17.
Persze, nehéz elhinni a vascsövet. Most késelt meg egy afgán négy embert, de a vascső, azt már magyarázzák másnak!
20/23 anonim válasza:
Osztrákok nem követnek el gyilkosságot? Vagy ez csak akkor hír Magyarországon ha migráns követi el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!