Mit gondoltok arról, hogy Olaszországban is megbuktak a balliberálisok (velük együtt Soros is)?
Részben a migráció miatt, részben pedig az EU központi szerveit vezetők (Juncker és kollégái) által mutatott gőg vezetett ehhez.
Olaszország balliberális kormánya nem tett semmit a bevándorlás ellen, csak látszatintézkedéseket.Utóbbit sem meggyőződésből,hanem mert félt,hogy népszerűtlen lesz.
Illetve, az a kormány semmit nem tett a Soros szervezetek ellen, ugyanis Olaszországban tényleg mentek ki hajókkal és hozták befele a migránsokat.Ez pedig egy nagyon komoly árulás.
A kormány hallgatólagosan támogatta ezt, ahogy egy balliberális kormányhoz illik.
A napfényes Itáliának nagyon sok bevétele van turizmusból,a migránsok pedig rontják a turizmust.Nyáron én is kint voltam, ki is voltak akadva, nem azért fizettem, hogy mindenféle migránsbandát kelljen kerülgetnem Rómában.
Ez a Fidesznek egy lökés. Hódmezővásárhely megmutatta, az csak egy helyi jelentéktelen polgármester szavazás volt.
Európában mindenhol a nemzeti-migráns kritikus erők élednek.
Semmi különöset.
Egy darabig még ezek lesznek, aztán megint megerősödik a baloldal.
Az olaszok már ezt csinálják egy ideje, folyamatosan váltogatják a pártjaikat. Mintha a jobboldalon vagy a baloldalon múlna, hogy az egész ország vonyítozó, tróger piperkőcökből áll.
Renzi nem a migráció miatt bukott meg, hanem mert egy arrogáns, pökhendi béna politikus volt, akit SENKI sem választott meg, ugyanis 2014-ben a köztársasági elnök nevezte őt ki annak.
Salvini ugyan jó lózungokat mond és jól hergeli a tömegeket, de a hitelességet ne róla mintázzuk, aki fiatalon kommunista volt és "déli szaroknak" nevezte a dél-olaszokat és most hogy ez ciki már nyalja a feneküket. Az ostoba déliek meg képesek egy ilyen senkiházira szavazni.
5-ös vagyok. Amiket írtam azt olasz ismerőseim véleménye és az olasz média különböző szegmenseiből tájékozódva írom.
Az 5 Csillag Mozgalom egy vicc. Alapjövedelmet akarnak bevezetni, lírát, amitől aztán nem oldódna meg semmit. Mégis délen ők tartoltak szinte mindenhol.
Az oldal alján van egy szép kis grafikon arról, mennyire stabilak az olasz kormányok. Ennyit a szánalmas, rasszista uszításodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!