Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban már tényleg...

Németországban már tényleg vannak olyan zónak, városrészek, ahol a saria törvényei uralkodnak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 07:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%

,,Merkel már elismerte, hogy náluk is 18 no-go zóna létezik"

Linkeld is már be ahol elismeri.

Tudom, most jön az a rész, hogy nem fogod, mert mi csúnya libsik azt úgyse fogadnánk el bizonyítéknak, stb.

2018. febr. 20. 11:57
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
2018. febr. 20. 17:33
 13/28 anonim ***** válasza:
45%

Minden esetre egyre több németnek van elege a migrássimogató SPD-ből:

[link]

2018. febr. 20. 20:28
 14/28 anonim ***** válasza:
53%
Hát itt már belinkeltek egy párat, gondolom, nem kell kommentár. Nekem vannak rokonaim Ausztriában, Németországban, ők a tv-ben is láttak erről adást. A csunya kis libsi az nem teljesen fer. Az azonban biztos, ha az Alien című film idegenjei a földön kötnének ki, akkor arról is csak azt mondanátok, hogy biztos csak a Fidesz hisztizik és ezeket a szegényeket csak diszkrimináljuk. Gyurcsány a kampán kedvéért, haza vinne egy tojást.
2018. febr. 20. 21:02
 15/28 anonim ***** válasza:
45%

Jaj, inkább ne linkelted volna be őket. Olyanokat írnak benne, hogy az már nem vicces, hanem fáj benne. :( A szokásos ,,a muszlimok átvették a hatalmat, a Saria törvény uralkodik már lassan mindenhol, stb" maszlagok.

Kár, hogy én olyan cikket kértem, amiben Merkel elismeri a 18 No-Go zónák létezését.

888.hu cikket linkelni meg olyan, mintha én a migránciós helyzetet egy Duck Tales epizóddal próbálnám szemléltetni.

2018. febr. 21. 07:37
 16/28 anonim ***** válasza:
44%

154 Persze tudod, két világháború se volt, mert te nem voltál ott! Nőjjél már fel!

[link]

2018. febr. 21. 18:35
 17/28 anonim válasza:

Hol vannak Angliában ilyen zónák? Tudnál erről valamit belinkelni?

Annyi biztos, hogy Angliába nem lehet csak úgy bemenni vagy kijönni. A repülőtéren ugye mindenkinek egyenként megnézik az útlevelét vagy személyi igazolványát. Terror veszély esetén a lányomat nem engedték be addig, amíg a lányom fel nem hívott engem és a vámos nem beszélt velem telefonon, hogy én ki vagyok, hol fog a lányom lakni és mennyi ideig, és persze mindkettőnk telefonszámát felrták.

Én kocsival járok, és komppal megyek át az óceánon. A Francia oldalon volt úgy, hogy 5-szök kellett kinyitnom a kocsit, amikor Francia országból mentem Angliába. Az Angol oldalon az utóbbi időben be kell menni egy garázsba, ahol szintén megnézik a kocsit, megkéedezik hogy van-e nálam fegyver, spay, kés. Úgyhogy Angliában a fal működik, és ki és be csak ellenőrizve lehet menni. 2015-ben voltam ott először, és akkor is volt határellenőrzés, mielőtt a muszlim invázió elkezdődött.

2018. febr. 22. 07:01
 18/28 anonim ***** válasza:
45%
16: Te meg értelmezz szöveget. :D Az lett felhozva, hogy már maga Merkel ismerte el el a No-Go zónák létezését, erre várom a linket. :D Azt a nyilatkozatát várom amiben ő maga ismeri be a no-go zónák létezését, mivel ez lett felhozva. :D
2018. febr. 22. 07:26
 19/28 anonim ***** válasza:

18! Ő maga ismerte be a no-go zónák létezését Csak a gyengébb felfogó képességedért:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=mYkP3Mmoi6Q

A CDU/CSU kongresszusán vallotta be, nőjél már, fel, tanulj olvasni és szöveg érteni. Melyik része nem érthető? Egy kis külföldi ízelítő:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=J04Ej1DYO4o

Itt a németek örökbefogadási szertartása:

https://www.youtube.com/watch?v=iT6E6rj-ShY

Van még kérdés?

2018. febr. 22. 09:36
 20/28 turosbukta01 ***** válasza:
Nem csak Németország hanem nyugat Európa számos városában vannak,hivatalosan a hatóságok nem ismerik el,sőt tagadják,a lakosság érzi a saját bőrén.
2018. febr. 22. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!