Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mások is terveznek menekülni...

Mások is terveznek menekülni a választások után?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hajlandó egy ilyen kormány alatt ilyen társadalomban élni. Ha a fidesz nagy többséggel ( 2/3 vagy még több ) nyer, elmegyek egy normális, fejlett, élhető országba. Igazából bármi játszik, Nyugat-Európa, Kanada, Ausztrália, Egyesült Arab Emírségek, Távol-Kelet ( Japán, Szingapúr, stb ). A lényeg, hogy fejlett, biztonságos, normális országban éljek, ahol a kormány nem hazudik a szemembe, ahol nem zsákmányolnak ki, ahol megélek a fizetésemből, sőt tudok félrerakni, családot tudok alapítani.

Inkább hagyom hátra ezt az országot, mert ha még egyszer ilyen többséget szavaznak nekik, pusztulásra ítélik magukat. Ez nem kalandvágy, ez menekülés egy jobb világba. Migráns leszek én is, bevándorló, gazdasági menekült, kinek hogy tetszik. De legalább normális életem lesz.

Más is tervez hasonlót? Aki menekülni fog?

2018. febr. 15. 22:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
65%
Jó nagy birkák vagytok ha ezt tovább turitek. Mi is megyunk gyerekkel. Az uram ugyanazzal a munkával, hétszer annyit keresne.
2018. febr. 16. 03:21
 22/39 anonim ***** válasza:
21%
Kint ilyen jól fizet a közmunka?
2018. febr. 16. 04:24
 23/39 anonim ***** válasza:
4%
Nem tervezem menekülni, mosogatok itthon eleget, isten ments h azért kimenjek.
2018. febr. 16. 05:25
 24/39 anonim ***** válasza:
72%
Nem csak mosogatni lehet kint, ha értesz valamihez...
2018. febr. 16. 07:24
 25/39 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, szerintem neked mindegy, hogy a bolygó melyik pontján tengeted a félresikerült nyomorult életedet. :-)
2018. febr. 16. 07:29
 26/39 anonim ***** válasza:
49%

,,Kanada"

Na és milyen vízummal akarsz kint élni?

,,Ausztrália"

Na és itt?

,,Egyesült Arab Emírségek"

Aztán itt? Meg keresztényként pont egy muszlim országba menni érdekes választás.

,,Távol-Kelet ( Japán, Szingapúr, stb )"

Ezeket meg már nem is kérdezem meg miként akarnál kint élni.

,,Két dolgot tisztázzunk: az Egyesült Arab Emírségek és Szingapúr ugyan meglehetősen diktatorikus, de legalább jól fizet."

Hogyha jó családba születsz. Ugyanúgy tele vannak csóróval, ugyanúgy vannak csóró negyedeik. Nincs olyan szakmád akkor baromira nem fog fizetni neked jól.

2018. febr. 16. 08:12
 27/39 szántóvető ***** válasza:
6%
miért várod meg a választást?már rég le kellett volna lépned.ha nem lesz meg a 2/3 akkor maradsz?nem értem a lokikádat.
2018. febr. 16. 08:21
 28/39 anonim ***** válasza:
16%
Igen, én is megyek.
2018. febr. 16. 09:45
 29/39 anonim ***** válasza:
36%

Már most látom, hogy nyárra már itthon lesz :D

Két hónapnál tovább az ilyen balekok nem szokták húzni.

2018. febr. 16. 10:13
 30/39 anonim ***** válasza:
18%
Miért lenne itthon nyárra? A nyár a legjobb időszak egy normális, tengerparti helyen.
2018. febr. 16. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!