Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A hosszú kések éjszakája...

A hosszú kések éjszakája hatására miért nem menekült tömegesen a lakosság Németországból?

Figyelt kérdés

Különösen a zsidók. Nem is értem, 5 év alatt hogy nem húzott el az összes.

Annyi biztos, hogy ha Orbán holnap elkezdené fegyveresekkel kiirtatni az ellenzéket és a Fideszen belüli megbízhatatlanokat, akkor én úgy tipliznék innen, mint a huzat.

De én szerintem már előtte is leléptem volna, mivel az 1933 eleje és 1934 júliusa között eltelt másfél évben is tisztán látszott, hogy itt valami nagyon nem klappol ezekkel.

2018. jan. 17. 23:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Az, hogy valami nincs rendben, erősen különbözik attól, hogy tömegek kényszerülnének menekülni. Sőt attól is, hogy valóságosan menekülnek-e, vagy kényszerülnek. Mert a tény és amit hisznek róla, az nagyon kettő.

Ezért nem érted a problémádat.

2018. jan. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!