Mennyire lehet igaz az, hogy a migránsok miatt nőtt a bűnözés Németországban?
Kijózanító tanulmányt közölt egy svájci egyetem arról, hogyan függ össze a bűnözés elterjedése és a bevándorlás. Németországot vizsgálva arra jutottak, hogy mióta tart a migráció, tíz százalékkal nőtt a bűnelkövetések száma. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 100 esetből 92-őt olyanok követnek el, akik migráns háttérrel rendelkeznek.
"Nem zavar, hogy neked minden szennylap? :D"
Minden szennylap az ilyen véglényeknek ami nem szopkodja a kedvenceit. ;)
Sosem értettem miért nyomja ennyire a migrációs témát a kormány állandóan ami már az idegeimre megy annyira unalmas téma
Viszont elolvasva néhány kommentet itt már megértettem hogy mégis miért tolják még mindíg. Még mindíg vannak az országban olyanok akik támogatják az illegális migrációt hihetetlen.
Nézzünk akkor 1 számot kommentár nélkül, mert mondhat egy kormány bármit, az adatok valahol lapulnak, ahogy itt is:
Olyan jó látni, ahogy kínlódsz 64% :D
Tessék hát akkor:
Ez kb semmi, sőt ezeknek a csekély számú bűncselekménynek a nagyrészét is igazából romák követhették el.:D
A magyar ember dolgozó és jogkövető, azaz hasznos polgára az angliai társadalomnak,
"még szerencse, hogy pl a magyarok miatt nem nőttek a bűncselekmények..."
Csak ugye az arányok..... :)
A 444 szerint igen, de kérdéses, hogy mennyire hiszünk neki. Erősen migránspárti médium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!