A szélsőséges gondolkodású emberek, miért utálják annyira Svédországot és kreálnak ki róla kamu híreket?
Hehehe :D
Tudtam, hogy ez lesz.
Mindig a forrást firtatják:
"Az Eduline.hu a HVG magyar oktatással, oktatáspolitikával, tanulással, továbbképzéssel foglalkozó szájtja."
Szar, hogy már a HVG se hiteles :(
Vagy csak akkor nem hiteles, ha kényes dolgokról ír? :)
Egyébként nem tudom milyen 400 meg 3000 euróról beszélsz.
Álmodban esetleg.
Azt látom sokan nem tudják, hogy ez az egész gendersemleges óvoda Svédországban egyáltalán nem új, az első intézményt a névadó Egaliát 1998ban nyitották meg.
Azóta nyílt több is, de gyakorlatilag csak Stocholmban, és ezek mind magánóvodák, az állami fenntartású intézmények nem ilyenek.
Ez csak egyfajta alternatív pedagógiai kísérlet, mint a Waldorf iskolák.
Igazából az a szánalom, hogy ez az egész Egalia miatti hiszti, ami mint említettem egy lassan húsz éves óvoda, Magyarországon csak azután indult be, hogy az ELTE elindított egy gender studies mesterszakot.
"Ez amúgy egy közel 6 éves cikk..."
És ki tudnád fejteni, hogy ez miért probléma?
Talán azóta nem dobják ki a kocsikat?
A cikk alján találtam: "MTI"!
Kell ehhez komment?
"A cikk alján találtam: "MTI"!
Kell ehhez komment?"
Te az indexes, HVG-s cikkeket is fikázod, szal szerintem senkit nem érdekel a bülyeséged :D
Tessék egy angol nyelvű svéd cikk
De akinek még ez sem elég menjen a youtubera és irja be No go zones in sweden. nem egy két videót fog kirakni hanem több százat
Svéd gyártású (nem magyar) dokumentumfilm.
Azért mert ilyenek a szélsőséges gondolkodású emberek. A (számomra) normális gondolkodású embereknek azon hírek is rémisztőek amik igazak. Amit a svédek csinálnak én öngyilkosságnak tartom, ők progresszív gondolkodásnak nevezik. Az idő ad majd választ arra, kinek volt igaza. A dolgok jelenlegi állása azonban a legkevésbé sem a svédeknek kedvez...
18-as: azt hittem az lesz, amikor a kerekesszékes öreg a bevándorlók közé hajt, akik épp a riportereket készülnek elverni.
Hoztam én is egy videót, igaz ez már csak feldolgozása az eredetinek (akit érdekel megkeresi)
#6 "Ha egy linket dobnál erről a hírről, hogy a fiúktól elveszik az autót, mert gender..."
Autóról nincs linkem, de van még ütősebb:
Legalizálni akarják a nekrofíliát (halottakkal való közösülést) és a vérfertőzést...
Aztán itt van még a törvényjavaslat, hogy a férfiaknak is ülve kell pisilni...
Meg Istent gender-semlegessé tenni...
Meg írasos beleegyezést kell kérni szex előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!