Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megéri kimenni Németországba?

Megéri kimenni Németországba?

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
inkább vagyok 2000 alatt csicska, mint otthon 150-ért plusz még ilyen gyökerek közt, mint te...
2018. jan. 4. 11:09
 12/22 anonim ***** válasza:

"Ha van jó szakmád és beszéled a nyelvet, akkor megéri. "

ja, csak annyira nem értek hozzá, hogy hozzánk a gyárba azért jött az elmúlt években 40 magyar, mert mindnek nem éri meg és biztos otthon jobb...amikor odakerültem voltunk 5-en. Ez a szám a targoncásokkal még emelkedik, mert eddig egy se volt, az elmúlt egy évben lett 10 és mindig jön egy... De hát nekem fogalmam sincs róla... amúgy meg: elég sok német keres 2000 alatt, ők is biztos csicskák, nem mindenkinek megy annyira jól, mint te azt gondolod...

2018. jan. 4. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Szalagra nem nagyon fognak tudni már menni az emberek dolgozni itthon. Még itt Borsodban is inkább a szerbeket meg az ukránokat hozzák be, mert ők olcsóbban elvállalják a melót.
2018. jan. 4. 11:12
 14/22 anonim ***** válasza:
5%

"inkább vagyok 2000 alatt csicska, mint otthon 150-ért plusz még ilyen gyökerek közt, mint te..."

Aztán mégis egy magyar oldalon vered magad :D

2018. jan. 4. 12:01
 15/22 anonim ***** válasza:
6%

", csak annyira nem értek hozzá, hogy hozzánk a gyárba azért jött az elmúlt években 40 magyar, mert mindnek nem éri meg és biztos otthon jobb...amikor odakerültem voltunk 5-en."

Jaja, te magad alapítottad a gyárat :D

Eddig is levágós volt, hogy hazudsz, de most még inkább.

2018. jan. 4. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:

"Borsodban is inkább a szerbeket meg az ukránokat hozzák be, mert ők olcsóbban elvállalják a melót."

Jaja, hát persze.

Épp borsodi vagyok, de valahogy nem látom a sok ukránt a Boschban, se a Takatában, se máshol.

Nem tudom minek kell ilyeneket hazudni :D

2018. jan. 4. 12:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Menj el Ózdra és találkozol a szerbekkel meg az ukránokkal. :) Ott dolgozik mind a Johnson Electricbe, maga a cég hozza be őket. :)
2018. jan. 4. 12:37
 18/22 anonim ***** válasza:
8%

"Menj el Ózdra és találkozol a szerbekkel meg az ukránokkal. "

Hát persze.

Mert a szerb meg ukrán ott fog bohóckodni :D

Mennyi egyáltalán az az áron alul?

2018. jan. 4. 12:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Mondom, nem hiszed el, fogd meg, utazz fel Ózdra a Johnson Electricbe és nézd meg a saját szemeddel. A szerbek meg az ukránok meg igen, ott fognak bohóckodni, mivel nekik például a magyarok fizetése átszámolva ott kint náluk elég jónak számítana. Ennek ellenére lökd tovább a dumát addig amíg nálad is ki nem derül, hogy azért van az egész, mert neked se jött be a németországi munka, mint ahogy a hasonló esetek 90%-ban ki szokott derülni. :D
2018. jan. 4. 12:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Te meg azt nem bírod megérteni, hogy nem fog Ózdon bohóckodni "áron alul", ha Miskolcon is dolgozhat nagyobb összegért.

De ezt se tudod leírni, hogy mennyi az a fizetés.

Gondolom marhára képbe lehetsz.

2018. jan. 4. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!