Megéri kimenni Németországba?
"Ha van jó szakmád és beszéled a nyelvet, akkor megéri. "
ja, csak annyira nem értek hozzá, hogy hozzánk a gyárba azért jött az elmúlt években 40 magyar, mert mindnek nem éri meg és biztos otthon jobb...amikor odakerültem voltunk 5-en. Ez a szám a targoncásokkal még emelkedik, mert eddig egy se volt, az elmúlt egy évben lett 10 és mindig jön egy... De hát nekem fogalmam sincs róla... amúgy meg: elég sok német keres 2000 alatt, ők is biztos csicskák, nem mindenkinek megy annyira jól, mint te azt gondolod...
"inkább vagyok 2000 alatt csicska, mint otthon 150-ért plusz még ilyen gyökerek közt, mint te..."
Aztán mégis egy magyar oldalon vered magad :D
", csak annyira nem értek hozzá, hogy hozzánk a gyárba azért jött az elmúlt években 40 magyar, mert mindnek nem éri meg és biztos otthon jobb...amikor odakerültem voltunk 5-en."
Jaja, te magad alapítottad a gyárat :D
Eddig is levágós volt, hogy hazudsz, de most még inkább.
"Borsodban is inkább a szerbeket meg az ukránokat hozzák be, mert ők olcsóbban elvállalják a melót."
Jaja, hát persze.
Épp borsodi vagyok, de valahogy nem látom a sok ukránt a Boschban, se a Takatában, se máshol.
Nem tudom minek kell ilyeneket hazudni :D
"Menj el Ózdra és találkozol a szerbekkel meg az ukránokkal. "
Hát persze.
Mert a szerb meg ukrán ott fog bohóckodni :D
Mennyi egyáltalán az az áron alul?
Te meg azt nem bírod megérteni, hogy nem fog Ózdon bohóckodni "áron alul", ha Miskolcon is dolgozhat nagyobb összegért.
De ezt se tudod leírni, hogy mennyi az a fizetés.
Gondolom marhára képbe lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!