Ezt a "zaklatásos" dolgot nem viszik túlzásba?
Például ezt a színészt kizárnák egy filmből, mert nem egyezett a véleménye feministákéval.
Csak, azt nem értem, hogy mi köze a művészi teljesítménynek bár buta nőről alkotott véleménynek?
Azért buták, mert évekkel az állítólagos eset után kavarnak.
Ha nekem ellopták volna 15 évvel ezelőtt az autómat és a tettest is tudnám ki, majd bemennék a rendőrségre nagyjából körberöhögnének meg elküldenének a fenébe.
A másik, ezek a nők simán lefeküdtek a karrierjük érdekében azzal, akiket zaklatással vádolnak.
Elfelejtik, hogy enélkül krumplit sütnének valamelyik gyorsétteremben vagy egész nap excel táblázatokat töltenének.Valószínűleg ők döntöttek így, ők egyeztek bele.
Ha tényleg volt zaklatás,akkor miért is nem az eset után egyből mentek rendőrségre?
Talán ártott volna a karriernek?
De igen..
Épp egyik nap gondoltam én is erre, hogy egy elkezdte s most már mintha divat lenne.. Olyan feljelentések is vannak, amik még ki sem merítették a zaklatás fogalmát..
Ez a következő lépés. Ha egy férfi ránéz egy nőre, úgy hogy az épp nem igényli, az is zaklatás lesz.
1) Ha elolvasnád a cikket, akkor látnád, hogy jóval többról van itt szó, mint némi véleménykülönbségről.
2)"évekkel az állítólagos eset után kavarnak"
Ez egy picit bonyolultabb, nem véletlen, hogy nem rohantak azonnal a rendőrségre. De nyilván olvastad te is az erről szóló cikkeket, vagy ha nem, akkor elég rákeresned arra hogy "why now metoo".
3) Nagyon megértő itt mindenki, miközben pár kategóriával arrébb már azért is agyonvernének egy fiút, mert szerintük nem illik a lányukhoz.
Ez azoknak az embereknek a véleménye, akiket sosem zaklattak. Akinek volt benne része, az tudja, hogy miért hallgat az ember évekig, akár élete végéig. A kiszolgáltatottságot, megalázottságot nagyon nehéz feldolgozni, és az emberek próbálják elfelejteni, kizárni a történteket.
Ha csak az itthoni ügyeket nézzük, valahogy mindegyikről az derült ki, hogy mégiscsak úgy történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!