A világ fejlett, gazdag országai, városai közül melyekben a legrosszabb a közbiztonság?
Figyelt kérdés
#kormány #biztonság #rendőrség #állam #társadalom #bűnözés #közbiztonság #kriminalisztika #rendfenntartás
2017. dec. 23. 00:01
2/12 anonim válasza:
Attól függ. Hol kezdődik nálad a fejlett, és a gazdag?
3/12 anonim válasza:
Bangkok, vagy a dél-Amerikai fővárosok, Mexikó város... Ezekre tippelnék.
4/12 anonim válasza:
Rió, Mexikóváros, Bangkok... 17 évesen kerültem el Rióbol, és 2 éve költöztem haza Brazíliába, Rióba, veszélyes város, de ugyanúgy az volt az első dolgom, hogy a favellákba mentem, az ismerőseimet megkeresni, üdvözölni őket, én is oda születtem, ott a gyökereim, nekem nem veszélyes Rió, de az átlag embernek igen. Többi városról nem tudok mit mondani
5/12 anonim válasza:
11:28: mit kerestél te a favellákban?
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
87 januárban születtem Temesváron, de Rióban nőttem fel, apám 89 decemberében elhagyta romàniát és brazíliába jött, anyám belehalt a szülésbe, mikor engem a világra hozott. Nagyvonalakban, hamar lecsúsztunk, és nem volt hova menni, csak a favellákba, lényegében ott nőttem fel, ott éltem mindennapjaimat. Mikor hazaköltöztem Rióba, első utam oda vezetett, hogy felkeressem a régi barátaimat
9/12 anonim válasza:
Hivatalosan Caracas es San Pedro Sula
10/12 anonim válasza:
En Johannesburgban szulettem az tuti benne van a top 50 ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!