Most is le kellene mondania a brit trónról a királynak, mint VIII. Eduárdnak, ha elvált, polgári származású nőt akarna feleségül venni?
Figyelt kérdés
Vagy már fejlődött annyit a világ?
Gondolok arra, hogy Vilmos és Harry is polgári nőt választott párnak.
2017. dec. 15. 20:49
1/7 anonim válasza:
minek teszel fel egy kérdést, ha már meg is válaszolod?
2/7 anonim válasza:
Erzsébet férje se király hivatalosan egyébként. Vilmos valószínűleg fog trónon ülni, de Kate nem lesz királynő. Harrynek nem sok esélye van rá tehát nem akkora úgy hogy Meghant veszi el.
4/7 anonim válasza:
Fülöp - Erzsébet férje - görög és dán királyi herceg volt, mikor összeházasodtak.
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
Ha ez ma problémát jelentene, el sem vehették (vehetnék) volna őket.
5/7 A kérdező kommentje:
Itt az elváltra gondoltam elsősorban...
Tehát hogy már volt férjnél és úgy..
Azt hiszem valamilyen törvénybe ütközött akkor az elvált (nők) elvétele.
2017. dec. 15. 21:31
6/7 anonim válasza:
Ha jól tudom,az számított,hogy elvált,és még élt a férje a nőnek.
7/7 hollófernyiges válasza:
Az anglikán egyház tiltotta akkor (nem tudom most is tiltja-e) olyan elvált nő elvételét, akinek még él a volt férje. És mivel a király az anglikán egyház feje is, kicsit visszás helyzetet teremtene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!