Az valóban igaz, hogy a Bécsben az iskolákban már több a muszlim, mint a keresztény?
2017. dec. 5. 22:17
11/21 anonim válasza:
Erre belinkeli a hir.ma-t, az egyik kretén szélsőjobber fake news oldalt, meg a kurir nevű valláskárosult oldalt. Noormális?
12/21 anonim válasza:
A szeretett 444-ed nem fogja lehozni.
14/21 anonim válasza:
A cikkböl:"Aggasztóak a muszlim hitoktatók nézetei: sokan elutasítják a demokráciát,...." Lehet, hogy Orbán is muszlim hitoktato?
15/21 anonim válasza:
Én pár éve egy Bécs külvárosában lévő iskolába jártam, konkrétan egy muszlim osztálytársam volt, aki mellesleg tök normális volt.
Utána elköltöztünk Németországba, ott már voltak külön menekült osztályok, de velük sem volt problémám, szóval szerintem ettől nem kell annyira félned. (Persze kaptunk melléjük néhány biztonsági embert is.)
16/21 anonim válasza:
kérdező: én belinkelek neked albán oldalakat, amik szerint Kenyában koreaiak laknak :-D elfogod hinni? amúgy osztrák oldalakon hol írják ? ja sehol... origó, tipikus fideszes fizetett oldal...
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
Vegre egy cikk szamokkal.
Szoval ha a cikk van adatokon alapul, akkor a valasz:
nem, nem igaz 86 ezer ovodasbol 10 ezer muszlim, ez kevesebb, mint a fele.
19/21 anonim válasza:
18#, végre egy cikk?? Rohadt bonyolult ám beütni 3 szót a google-ba. 😂😂😂
20/21 anonim válasza:
Nem, nem igaz és ezt még az origo sem állítja. Ugyanis 32 000 muszlim, valamivel kevesebb, mint 30 000 katolikus és 10 000 szerb -ortodox diákról írnak, meg persze, 15 5oo "nem vallásos" - ról. A katolikus és a keresztény viszont, nem ugyanaz. A szerb- ortodox vallásúak, szintén keresztények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!