Ausztria, Magyarország, vagy Szlovénia?
Melyik hely a legjobb, legélhetőbb, legbiztonságosabb?
Tegnap voltam Ausztriában és nagyon megtetszett, szép havas tájak, dombokon házak és szőlö ültetvények. Melyik lenne a legjobb választás?
- Maradni Magyarországon?
- Szlovénia?
- Ausztria?
Voltak muszlimok a közelembe,de nem volt veszélyes semmi!!
Ha csak ilyen szempontok vannak, hogy hol szebb a táj és hol élsz jobban, akkor költözz Ausztriába.
De szerintem hazát nem lehet úgy cserélgetni, mint a zoknid vagy a gatyád!
Kicsit sajnálom azokat az embereket, akik kimaradnak a szülőföld szeretetének élményéből. Tőlem lehet jobb másutt, de nekem fontos, hogy itt éltek a felmenőim, ide köt a történelmem és a kultúrám, itt értjük egymás poénjait, a szavak mögött rejlő árnyalatokat. De semmi kifogásom nincs ellene, ha csak ilyen emberek maradnak az országban, a többi pedig elmegy és beolvad, felszívódik egy másik népbe.
Nekem egyszer egy oreg baratom azt mondta, hogy a hazaszeretet harom motivumbol all: a nyelv szeretete, a fold szeretete es az emberek szeretete.
Izles kerdese, hogy valaki hozzateszi-e a penz szeretetet.
Ekozo vagyok.
Felreertes ne essek, nem vetem meg azokat, akiknel szempont a penz is. Ehenhalni nem biztos, olyan nagy hazaszeretet.
"Digo nevű felhasználó válasza:
Az Ausztriában dolgozni- Magyarországon élninél én sem tudok jobbat."
Ezért élsz és dolgozol is Ausztriában xD
De amúgy bírom az itteni álszent válaszolókat, jó fejek :) Csak azt nem értem, miért hazudozni egy anonim oldalon. Minek még itt is képmutatónak lenni, amikor te b*szol Magyarországon élni, de azért másnak javaslod.. :D
A U S Z T R I A !!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magyarországon azon a pár dolgon kívül (Megyeszékhely, Lánchíd, Domborzat, Balaton, Parlament, Budapest, Szent István Bazilika) SEMMI nincs. Ami marad, az a gusztustalanság, amivel ott rúgnak beléd, ahol éppen nem szégyellik. Meg ott vágnak át, és vesznek le, ahol hagyod magad. hát azóta ÉL Ausztria. Ausztria rengeteget fejlődött. Minden elismerésem csakis Ausztriáé!!!!!!!!!!! LE A KALAPPAL !!!! Úgyhogy Ausztriáról csak kellemes emlékeim és nagyon szép pillanataim vannak! Úgyhogy a kérdésedre gondolkodás nélkül tudom mondani:A U S Z T R I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!