Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ausztria, Magyarország, vagy...

Ausztria, Magyarország, vagy Szlovénia?

Figyelt kérdés

Melyik hely a legjobb, legélhetőbb, legbiztonságosabb?

Tegnap voltam Ausztriában és nagyon megtetszett, szép havas tájak, dombokon házak és szőlö ültetvények. Melyik lenne a legjobb választás?

- Maradni Magyarországon?

- Szlovénia?

- Ausztria?

Voltak muszlimok a közelembe,de nem volt veszélyes semmi!!

2017. dec. 4. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha csak ilyen szempontok vannak, hogy hol szebb a táj és hol élsz jobban, akkor költözz Ausztriába.

De szerintem hazát nem lehet úgy cserélgetni, mint a zoknid vagy a gatyád!

Kicsit sajnálom azokat az embereket, akik kimaradnak a szülőföld szeretetének élményéből. Tőlem lehet jobb másutt, de nekem fontos, hogy itt éltek a felmenőim, ide köt a történelmem és a kultúrám, itt értjük egymás poénjait, a szavak mögött rejlő árnyalatokat. De semmi kifogásom nincs ellene, ha csak ilyen emberek maradnak az országban, a többi pedig elmegy és beolvad, felszívódik egy másik népbe.

2017. dec. 4. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Itt is vannak dombok és szőlő ültetvények. :D de szerintem inkább Szlovénia. Személyes vélemény, de nekem nem tetszik Ausztria, legfőképp az osztrák emberek miatt.
2017. dec. 4. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:
23%

Nekem egyszer egy oreg baratom azt mondta, hogy a hazaszeretet harom motivumbol all: a nyelv szeretete, a fold szeretete es az emberek szeretete.

Izles kerdese, hogy valaki hozzateszi-e a penz szeretetet.

2017. dec. 4. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ekozo vagyok.

Felreertes ne essek, nem vetem meg azokat, akiknel szempont a penz is. Ehenhalni nem biztos, olyan nagy hazaszeretet.

2017. dec. 4. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Digo nevű felhasználó válasza:

Az Ausztriában dolgozni- Magyarországon élninél én sem tudok jobbat."

Ezért élsz és dolgozol is Ausztriában xD

De amúgy bírom az itteni álszent válaszolókat, jó fejek :) Csak azt nem értem, miért hazudozni egy anonim oldalon. Minek még itt is képmutatónak lenni, amikor te b*szol Magyarországon élni, de azért másnak javaslod.. :D

2017. dec. 4. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell annyira rettegni a terrorizmustól! Gondold át, hogy minek van nagyobb esélye: terrortámadás áldozata leszel, vagy egészségügyi ellátásra szorulsz? Csak mert ott ha egészségügyi ellátásra szorulsz, fényévekkel jobbak a túlélési esélyeid, és konfortosabban körülmények között kezelnek. Elképzelhetetlen, hogy 12 órákat kelljen várnod egy kartöréssel, mint ahogy az is, hogy a 70 év felett ne kapjál normális rák elleni kezelést. Eleve sokkal jobb a levegő, ami azért nem mellékes az egészségügyi állapotra nézve sem. Nem csak bombával lehet gyilkolni, hanem fakivágásokkal és egészségügyi forráscsökkentéssel is. Ebből pedig ez a kormány jeleskedik keményen.
2018. máj. 8. 11:39
 17/17 Benedek5 válasza:

A U S Z T R I A !!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magyarországon azon a pár dolgon kívül (Megyeszékhely, Lánchíd, Domborzat, Balaton, Parlament, Budapest, Szent István Bazilika) SEMMI nincs. Ami marad, az a gusztustalanság, amivel ott rúgnak beléd, ahol éppen nem szégyellik. Meg ott vágnak át, és vesznek le, ahol hagyod magad. hát azóta ÉL Ausztria. Ausztria rengeteget fejlődött. Minden elismerésem csakis Ausztriáé!!!!!!!!!!! LE A KALAPPAL !!!! Úgyhogy Ausztriáról csak kellemes emlékeim és nagyon szép pillanataim vannak! Úgyhogy a kérdésedre gondolkodás nélkül tudom mondani:A U S Z T R I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ápr. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!