Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A mai napig így fest München...

A mai napig így fest München főutcája?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=kF9zBLEZbE8

Azt hittem, ez csak egy átmeneti állapot volt, mint pl. Budapesten a Keleti előtt kialakult helyzet.

2017. nov. 8. 10:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
19%
valóban elég sok a csuhás, de azért valljuk be ez valószínű olyan helyen készült, ahol nyilvánvaló, hogy ennyien vannak, nyilvánvaló szándékkal, nem minden utca ilyen és nem egész München csak csuhásokból áll.
2017. nov. 8. 10:17
 2/26 anonim ***** válasza:
13%
magyarul: a kérdésed egyértelmű provokáló
2017. nov. 8. 10:17
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Valaki megkérdezte, hogy így fest-e München főutcája, az agyhalott meg provokációnak minősíti. Gratulálok.
2017. nov. 8. 10:20
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Évekig éltem Münchenben, és a felvétel alapján nem vagyok biztos benne, hogy ez "München főutcája"! Legalább is nem a frekventáltabb része! Gondolok itt a Marienplatzhoz közeli szakaszra.
2017. nov. 8. 10:26
 5/26 A kérdező kommentje:
Ez szerintem a Kaufingerstraße, ami a Marienplatzra vezet.
2017. nov. 8. 10:49
 6/26 anonim ***** válasza:
16%
Nem csak München főutcája, hanem az összes német nagyváros főutcája. Ahol én lakom, ott nem lehet úgy végigsétálni a főúton, hogy az ember fehér embert lásson. Sokszor Afrikában vagy a Közel-Keleten érzem magma. És ezt akarják az agyhalott liberálisok Magyarországon is.
2017. nov. 8. 11:01
 7/26 bollocks ***** válasza:
60%
#6: a turbómagyar, aki azért két forintért elhagyja a hazáját. Gratulálok!
2017. nov. 8. 11:16
 8/26 anonim ***** válasza:
18%

te csak ne turbómagyarozzál, amikor ti vertétek szét az országot, most pedig a 2000 éves európa szétverésén fáradoztok

egyébként azért ilyen, mert a migránsok ráérnek sétálgatni, hiszen nem igazán dolgoznak, nem beszélik a nyelvet, nem értenek semmihez

persze valamilyen előre nem látható okból még ők fogják megmenteni az európai vívmányokat

amíg van segély, addig minden szuper, aztán meg inkább ne is várjuk meg mi fog történni...

2017. nov. 8. 11:22
 9/26 anonim ***** válasza:
65%
#8 ezek szerint te sem dolgozol mert nagyon ráérsz hülyeségeket beszélni :D
2017. nov. 8. 11:29
 10/26 anonim ***** válasza:
23%
ha így is lenne, engem nem iportáltak az okos emberek, hogy majd én fogom kihúzni őket az általuk teremtett válságból
2017. nov. 8. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!