Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy lehet hogy már évek óta...

Hogy lehet hogy már évek óta Bécset választják meg a világ legélhetőbb városának, pedig nem egy kerülete úgy fest, mintha egy ázsiai vagy afrikai országban lenne, annyi a bevándorló?

Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, 8# ment, nem az utolsónak.
2017. nov. 4. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Mondok egy példát a mentalitásra:

Egy villamosmegállóban összeesett egy idősebb férfi, rosszul ért földet és vérzett a feje. Ott feküdt eszméletlenül. Mellette volt egy bantu társaság 5-6 fő, inkább elfordították a fejüket, meg röhögcséltek rajta. A villamosról leszálló osztrákok mentek oda és hívtak mentőt. Ha ez nem egy forgalmasabb helyen van 100 hogy ezek ki is rabolják.

Ez a különbség.

2017. nov. 4. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Mondok mast: München is mindig a legelhetobb varos lista elejen van pedig a varos kozel fele bevandorlo. Sot Zürichet is nagyon elhetonek mondjak, pedig a lakossag negyede külföldi...

Egyszeruen nem ezen mulik...

Becset nem ismerem, de Münchenben kb tized annyi olyan resz van, ahova nem szivesen megyek, mint Pesten...

2017. nov. 4. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Egyrészt, mert a bevándorlók azért "annyira" nem húznak le, másrészt meg mert minden világváros multi-kulti és érdekes módon ezekben a városokban valahogy a fehérek is szívesebben élnek.

Amúgy azért azt hozzáteszem, hogy szerintem egy elég szubjektív listáról van szó és többféle rangsor is van.

Ott a EIU ahol csak második és oda a Mercer, ahol 8 éve vezet.

2017. nov. 4. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:
11%

Megnézném én milyen szempontok szerint minősítenek egy várost "élhetőnek".

Biztos ilyen eko - bio - öko szempontok, kerékpárutak hossza, szelektív szemétgyűjtés aránya meg hasonlók.

Ha van pénzed, mindenhol élhetsz jól, nem attól lesz élhető, hogy mennyi feka meg tücsök - bogár él az adott városban.

Személy szerint nekem attól élhető, ha nincsenek ilyenek a környéken.

Én pl. a lakásomat vettem Budapesten, megkérdeztem az ingatlanügynököt, mennyi svéd él azon a környéken. Ha sok, akkor az nekem nem "élhető" városrész.

Nem gyűlölöm én a skandinávokat, de jól felfogott érdekeim szerint jó tőlük tisztes távolban élni.

2017. nov. 4. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
A multikulti = hányinger
2017. nov. 4. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
Úgy, hogy nem a bevándorlók száma határozza meg, hogy mennyire élhető egy város. Én most itt élek, pont az egyik feljebb említett kerületben és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyjából semmi sem igaz a videóból amit Jánosunk feltöltött. Itt békésen elvan nagyjából mindenki. Szeretnénk mil ilyen szarok lenni, csak hát a közelébe sem érünk. Jó itt!
2018. márc. 8. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!