Az miért van, hogy a baloldali/liberális emberek minden forintot sajnálnak a külhon magyaroktól, viszont a migránsok eltartását szemrebbenés nélkül elviselnék?
Én 10 éves voltam, amikor Magyarországra költöztünk Erdélyből, szüleimnek magas végzettsége volt, ebből adódóan nem okozott gond az "újrakezdés".
Gyakran tapasztalom, hogy ezek a szabadelvű vagy milyen emberek állandóan azért panaszkodnak,hogy a kormány támogatja anyagilag a külhoni magyarokat.
Egyrészt, nem támogatja őket sok pénzzel.
Másrészt, nincs a világon olyan ország, amelyik ne támogatja a külhoni embereit, diaszpóráit.
Ami viszont érdekes hozzáállás,hogy ezeket a közel-keleti meg afrikai migránsokat szerintük be kell fogadni meg eltartani.
Ez még a Magyarországnál gazdagabb nyugat-európai országoknak is komoly gondokat okoz a költségvetésben.Ott is konténerdzsungelek alakulnak ki, azt fel kell építeni.Aztán, növelni kell a rendőrség a létszámát, mert többségük olyan, mint egy állat.Továbbá, az a rengeteg felesleges "integrációs kísérlet"(kb, mintha a pontyot próbálnád repülni tanítani) is viszi a milliókat.Tehát, a migráció baromi sokba kerülnek, de nem csak anyagilag,hanem a lakosságnak is el kell viselnie őket, meg az ezzel járó romló közbiztonságot.
És tőlük nem sajnálnák, a külhoni magyaroktól meg minden fillért is.
Ez miért van?
Én a külhoni magyaroktól sem sajnálom, csak nem mindegy, hogy mire és mennyit adunk. Én csak nagyon szűk körben adnám a támogatást, amely az oktatást és a kultúra megtartását segítené.
Ugyanakkor a menekültek támogatásával sincs probléma szerintem. Ugyanakkor teljesen más a két helyzet. Nem lehet összehasonlítani, a menekülteknek a nulláról kekl kezdeniük mindent, a határontúli magyarokat viszont inkább azért kell támogatni, hogy meg tudják őrizni a közösségeiket.
Üdv egy liberális.
"Ami viszont érdekes hozzáállás,hogy ezeket a közel-keleti meg afrikai migránsokat szerintük be kell fogadni meg eltartani. "
Senki nem mondta, hogy be kellene őket fogadni. De még ha mondta volna is, okafogyot a dolog, Magyarországra ugyanis egyetlen közel-keleti vagy afrikai migráns sem akar jönni.
Orbán vezér egyébként pár éve még azt mondta, hogy az iszlám világból érkezett emberek nem jelentenek fenyegetést számunkra. Akkor most hogyan is van ez??? :D
Szerintem azért mert ők nem igazán magyarok csak papíron. Te pedig most már nem csak papíron vagy az, hanem a szívedben is.
Nem csak én állítom ezt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!