Merkel vagy Schulz? Szerintetek melyiknek kéne nyerni ma, és miért?
sulcc nyer,es sajat elmeletem szerint a zsakbamacska efektus szerint..pontosan mikor Donald John Trump is befutott mint
a huzat.azert mivel ugye a nep nagyresze mar szerintem a bevandorlosimogato=merkel retorikat koveti,ergo sulcc fele terelodnek,me ugye nehogy veletlen "jasszista,kijekeszto" cimket kapjon barki is..ergo sulcc ugyanakkora bevandorlosimogato,csak nala van a zsakban a macska..es sulcc ahogy mar egyszer irtam,kussolni fog a bevandorlast illetoen,azonban azt veszed csak eszre,hogy tovabbra is ozonlik a harmadik vilag GerMONEYba,es egyre tobb a harmadik vilagbeli szazalekos aranyban.
fizikus, kvantumkémikus Merkel - ezt azért remélem tudod, hogy nem igaz, sem afizikához, sem a kémiához nem ért
érettségi néliküli Schulz - ez meg nem 8 általánost jelent, hanem csak azt, hogy a középiskola után nem tett külön érettségit, de a végzettsége megvan
"fizikus, kvantumkémikus Merkel - ezt azért remélem tudod, hogy nem igaz, sem afizikához, sem a kémiához nem ért"
Doktorija van te sötét. És te kinek képzeled magad, hogy eldöntsd egy doktorról, hogy nem ért a szakterületéhez? Remélem van fizikai Nobel-díjad, mert kb csak akkor tudnád objektívan megítélni, hogy mernnyire ért hozzá Merkel.
"érettségi néliküli Schulz - ez meg nem 8 általánost jelent, hanem csak azt, hogy a középiskola után nem tett külön érettségit, de a végzettsége megvan"
Nincs érettségije, otthagyta a középiskolát, mert 2x bukott 11-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!