Mi van a Visegrádi Négyek különutas migránspolitikája hátterében?
Elolvastam a hozzászólásokat, és bár részigazségokat biztosan tartamaznak, ezek még mindig kevesek ennek a
l á t s z ó l a g o s migráncselenességnek a végrehajtásában.
Nekem ez egy előre megbeszélt, és brüsszel által is jóváhagyott, látszólag brüsszel által is támadott koreográfiának tűnik.
Csak nem tudom mi lesz a műsor vége.
Változnak az idők: [link]
Nehogy lemaradj! És nehogy feleslegesen pöfögjön a fejed, mert nem vagy up-to-date.
Az, hogy most véletlenül a muzulmánok kezdték el elözönleni Európát, akik egyszerűen nem illenek a mi kultúránkba, óvnunk kell tőlük Európát. Segítenünk kell őket, de a háborús helyzet elmúltával vissza kell őket küldenünk az országukba. Ha ezek a menekültek mondjuk japánok lennének senki nem izmozna most a migráción hidd el. Ezt az egészet nagyon kultúráltan lehetne a helyén kezelni.
Aki a legtöbbet árt ebben a helyzetben az pont a legnagyobb pofájú Orbán és az ő hazug gyűlöletpolitikája, a fideszes migránskötvényeiről meg ne is beszéljünk.
Az, hogy most véletlenül a muzulmánok kezdték el elözönleni Európát, akik egyszerűen nem illenek a mi kultúránkba, óvnunk kell tőlük Európát. Segítenünk kell őket, de a háborús helyzet elmúltával vissza kell őket küldenünk....
--------------------------------------------
Nem lesz itt semmiféle visszaküldés.
Európa összeomlása lesz.
Aki mást állít az vagy hazudik vagy síkhülye.
No és még ott vannak amenthetetlen naívok.
https://www.youtube.com/watch?v=M9sQ6UwGmCs
Gondolom erről au idős hőlgyről senki sem állítja hogy elmebetek vagy hazudik.
Pedig még sütit is vitt kezdetben a migráncsoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!