A románok, ukránok, szerbek mértnem örjöngenek a kettős állampolgárság miatt mint a szlovákok?
Azért mert a szlovák senkiháziak félnek hogy ez csak az előszobája a felvidéki autonómiának.
És jól is érzik!
Jár ez nekünk, és nem nyugodhatunk amíg ez nem teljesül.
A következő 20 évben ezért kell harcolni minden magyar kormánynak. Higgadt és európai módon, de keményen.
Minden elcsatolt országrész megérdemli.
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
Azért mert náluk már régóta van ilyen törvény :)
Mi késtünk vele egy kicsit....
11:11 -es válaszadónak
Megkérdezte már valaki a szlovákiai magyarokat akarnak-e autonómiát? Mert szerintem a többség nem! Az országhatárok adottak, hagyjuk őket békén. Vagy menjünk vissza odáig, hogy honnan jöttek a magyarok (hunok)? Mi sem itt teremtünk....tehát jó lenne valami normális dologgal foglalkozni, nem pedig a nacionalizmussal... Annak eddig mindig rossz vége lett. Vagy Te szeretnéd, ha a gyermekeid gyűlöletben, háborúban nőnének fel?
Bocs nem értem. Kit bántalmaznak? Kik? Szlovákiai magyar vagyok és soha semmilyen hátrányom nem volt ebből. Most köszönhetően ennek a Mo-i törvénynek ez valószínűleg megváltozik. Elvárnátok, hogy hálás legyek?!
Talán először otthon kéne rendet rakni utána menni a szomszédba!
Aki azt irja,hogy "Talán először otthon kéne rendet rakni utána menni a szomszédba!" az sajnos elfogadja a trianoni határokat,tehát valószinü,hogy nem Magyar a nemzetisége.
Otthon???...az otthonunk szét van darabolva.
Erdélyi Magyar vagyok és igen is ér megkülömböztetés! hátrányba kerülök sokszor ha kimondom a nevemet.
Az elit Román,hiába felkészültebb egy Magyar bizonyos posztokra csak Románok kerülhetnek be még ha egy bunkó akkor is.Fogják egymás kezét,összetartanak és ha egy Magyar közéjük kerül elengedik a kezét,az lejjebb csuszik és ők ujra megfogják egymás kezét.Nem tud bekerülni Magyar fontosabb posztokra.Szabó Sándor(Református) névvel nemsokra vittem de Alxandru Sabau névvel már lehetnék valaki+Ortodox vallás az kötelező.
Ha bemegy az ember a dokihoz,biróságra,rendörségre,adóhivatalba stb mindenki Román...csak a portás,takaritó,fütő Magyar...Miért???(azért mert hátrányban vagyunk Magyarok)
Ugyhogy aki azt irja "Talán először otthon kéne rendet rakni utána menni a szomszédba! és őt nem éri sérelem a Magyarsága miatt az vagy nem Magyar vagy Sabau,Cardos,Chereches,Chis,Naghiu,Mateias,Chelemen,Oros,Maghiar stb eltorzitott szép Magyar nevet használ.
Ui.Sabau=Szabó,Cardos=Kardos,Chereches=Kerekes,Chis=Kiss,Naghiu=Nagy,Mateias=Mátyás,Chelemen=Kelemen,Oros=Orosz,Maghiar=Magyar,Magyari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!