Köztörvényes terroristának nyílvánítottatnák S. Györgyöt hazájában.130 ezren aláírták a petíciót. Ennyire sok kárt okozott?
Igazából eddig, csak annyit tudtam, hogy Magyarország ellen áskálódott Soros és ennek keretében 2-szer megtámadta hazánkat. Valamint jelenleg is a háttérből fúrja az országot, de ez most kiverte a biztosítékot.Mindenhol ennyire útálják ? [link]
A petíció szerint Soros a következő bűnöket követte el:
•Pénzügyileg nyílt lázadást támogatott amerikai nagyvárosokban, mely több millió dollárnyi anyagi kárt és életek kioltását eredményezte.
•Megkísérelte manipulálni a demokratikus választásokat azáltal, hogy több millió dollárt adományozott az általa preferált jelölteknek.
•Az amerikai szuverenitás megkurtítására törekszik. Saját szavai szerint: „Az Egyesült Államok a fő akadálya egy tartós és igazságos világrendnek… Az Egyesült Államok hozzáállásának és politikájának megváltoztatása továbbra is a legfőbb prioritásom.”
•Egy valutamanipulátor. Soros indította el a brit pénzügyi válságot azzal, hogy a piacra dobott 10 milliárd fontot, ezzel kierőszakolva a valuta leértékelését és az egymilliárd dolláros profitot
Könnyelműség, mint mondtam.
Vagy hogy gondoltad, szerinted én most azért kampányolok, hogy ne vegyük észre a rosszat bennük? Amit én elérni próbálok az a realizmus, amitől per pillanat nagyon távol áll az ország.
"Ezek az emberek soha nem könnyelműek. Ha azok lennének, nem tartanának ott, ahol tartanak."
Akkor másképp látjuk, maradjunk ebben.
18.21.
Inkább más az érdekünk; igaz-e?
"Inkább más az érdekünk; igaz-e?"
Igen, titkon Soros bérenc vagyok. Olyan jól végzem a munkámat, hogy alapjáraton megkapom a napi 10 e forintomat, csak egyszer kell kommenteljek.
(Látod, részben ezért sem tudom komolyan venni a te álláspontodat, mert többségében ilyen előítéletes, összeesküvés-paranoid személyek képviselik, mint te)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!