Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért féltékenyek néhányan...

Miért féltékenyek néhányan erre a hatalmas vagyonra?

Figyelt kérdés

[link]

Olvastam a kommenteket facen egy csoportban ( ahová betették a cikket ) és azt vettem észre hogy sokan féltékenyek. De miért? Ezek a cégek nem úgy gazdagodtak meg mint Mészáros vagy egyéb mindenkori párt közelében álló cégek ( értsd: most a fideszesek járnak jól, az MSZP idejében az MSZP-sek kaptak és feltételezem hogy például egy jobbik kormány esetén a jobbikosok kapnák a legtöbbet ). Nem lopták a pénzt, nagyon sokat dolgoztak érte és a piacnak, a kereslet-kínálatnak hála maradtak fent és lettek a leggazdagabbak.

Akkor mégis miért féltékenyek rájuk az emberek?

2017. aug. 28. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mert agyhalottak. A világ 99%-a degenerált.
2017. aug. 28. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:

'A világ 99%-a degenerált.'

Ezek szerint minket csupa síkhülyének kéne körbevennie :D

2017. aug. 28. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És nem így van robgros? :D
2017. aug. 28. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom tisztában vagy-e a féltékenység fogalmával.

Közöltek egy tényt és a Magyarországon gyakori, kevés ismerettel rendelkezők számára megvilágították, miről beszélnek.

Valóban nem tudják befektetni. A Google vagy a Microsoft például úgy szerezte vagyonát, ahogy ma nehéz. Persze hogy nem tudják befektetni. Olyan kondíciókkal, ahogy szerezték, nem lehet, kevesebbért meg nem akarják.

Még annyit: a lopásnak nagyon sok fajtája van. A primitívebbek úgy lopnak,ahogy felénk szokás. Az okosabbak viszont úgy, hogy azt már üzletnek nevezik. Nos, olyan üzlet már kevés van. A balekok elszegényedtek, a többi kevésbé balek.

2017. aug. 28. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rájuk irigy! Mit kezdjek ennyi pénzzel? Azt nem értem csak, hogyha ennyi pénzük van, akkor miért nem fektetik kutatásokba, fejlesztésekbe, oktatásba, akármibe? 1000 milliárd dollárjuk van, de elkölteni nem akarják! Akkor minek a pénz? Legalább 100 milliárdot költenének napelemek fejlesztésébe!
2017. aug. 28. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem érted? Pedig egyszerű. Azért van sok pénzük, mert a sok profitot hozó vállalkozásba fektetnek, másba nem. A kutatás fejlesztés alábecsült tevékenység és soká térül meg. Az oktatás pedig gyakorlatilag soha - legalábbis a befektetőnek csak áttételesen és egy generáció múlva. A társadalomnak nagyon megérné, de az meg nem tudja (nem hiszi el), hogy ebbe kéne fektetni. Így aztán hőseink várják a kedvező alkalmat. Ez a mostani nem az.
2017. aug. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!