Miért féltékenyek néhányan erre a hatalmas vagyonra?
Olvastam a kommenteket facen egy csoportban ( ahová betették a cikket ) és azt vettem észre hogy sokan féltékenyek. De miért? Ezek a cégek nem úgy gazdagodtak meg mint Mészáros vagy egyéb mindenkori párt közelében álló cégek ( értsd: most a fideszesek járnak jól, az MSZP idejében az MSZP-sek kaptak és feltételezem hogy például egy jobbik kormány esetén a jobbikosok kapnák a legtöbbet ). Nem lopták a pénzt, nagyon sokat dolgoztak érte és a piacnak, a kereslet-kínálatnak hála maradtak fent és lettek a leggazdagabbak.
Akkor mégis miért féltékenyek rájuk az emberek?
'A világ 99%-a degenerált.'
Ezek szerint minket csupa síkhülyének kéne körbevennie :D
Nem tudom tisztában vagy-e a féltékenység fogalmával.
Közöltek egy tényt és a Magyarországon gyakori, kevés ismerettel rendelkezők számára megvilágították, miről beszélnek.
Valóban nem tudják befektetni. A Google vagy a Microsoft például úgy szerezte vagyonát, ahogy ma nehéz. Persze hogy nem tudják befektetni. Olyan kondíciókkal, ahogy szerezték, nem lehet, kevesebbért meg nem akarják.
Még annyit: a lopásnak nagyon sok fajtája van. A primitívebbek úgy lopnak,ahogy felénk szokás. Az okosabbak viszont úgy, hogy azt már üzletnek nevezik. Nos, olyan üzlet már kevés van. A balekok elszegényedtek, a többi kevésbé balek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!