Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mire jó "gettósítni" a német...

Mire jó "gettósítni" a német kisvárosokat?

Figyelt kérdés

Persze átvitt értelemben, de északnémet kisebb várásoknál illetve elővárosoknál látom, hogy régi családi házak helyére besuvasztanak "társaház"-at.

Egyrészt ez nem több mint a 21.-századi panel, de ami a legrosszabb, hogy garázsokat rendszerint nem építenek.

Gyakran külvárosi mezőgazdasági telket is felvásárolnak erre a célra, ki helyre sok embert, parkoló és garázs nélkül, persze mindenki autót tart. Mi lesz itt?

És mire jó ez? Miért nem lehet kultúráltan építkezni, mint korábban? Több zölddel, garázzsal stb?

Van valakinek hasonló tapasztalata?

2017. aug. 27. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Láttam ilyet Burgenlandban is. Lehet hogy csak a profit vezérelheti azokat akik építették. Vagyis például kiadható vagy könnyen eladható, akár a sok munkalehetőséggel rendelkező környezetben a panel.

Az ellenkező véglet jobban tetszik, például a toszkánai házak, amik lakóinak megélhetését a ház körüli birtokok jelentik:

[link]

Na itt már lehet garázs, de a gyerekek is tudnak hol játszani.

2017. aug. 27. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam. A lakást eladja akár 100-200 ezer euróért, amíg a garázst lehet a tördékéért?

Ez szép hely, el tudnám képzelni.:)

2017. aug. 27. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Kell a migranteknak a hely
2017. aug. 28. 07:42
 4/4 A kérdező kommentje:

3: azért őket nem a 200 ezer eurós lakásokba teszik bele.

Bár csodálkozom, hogy valaki ezeket megfizetik, amikor 20km-rel arrább ennyi egy jobb ház.

2017. aug. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!